Kizlar 33 haftam yeni bitti lekelenmem oldu tehlikesi var mıdır sizce ne yapmalıyım
E eslem4747 Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 12 Pazar saat 06:36'de #1 Kizlar 33 haftam yeni bitti lekelenmem oldu tehlikesi var mıdır sizce ne yapmalıyım
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,982 Pazar saat 07:49'de #2 eslem4747' Alıntı: Kizlar 33 haftam yeni bitti lekelenmem oldu tehlikesi var mıdır sizce ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Normal değil canım hemen hastaneye git
eslem4747' Alıntı: Kizlar 33 haftam yeni bitti lekelenmem oldu tehlikesi var mıdır sizce ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Normal değil canım hemen hastaneye git
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,756 Pazar saat 08:48'de #3 eslem4747' Alıntı: Kizlar 33 haftam yeni bitti lekelenmem oldu tehlikesi var mıdır sizce ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hastaneye git canım erken doğum riski olabilir
eslem4747' Alıntı: Kizlar 33 haftam yeni bitti lekelenmem oldu tehlikesi var mıdır sizce ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hastaneye git canım erken doğum riski olabilir
E eslem4747 Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 12 Pazar saat 12:05'de #4 Sırt ağrım da çok şiddetli yarın gidecektim durmazsa ağrı gidicem bugün
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,756 Pazar saat 13:32'de #5 eslem4747' Alıntı: Sırt ağrım da çok şiddetli yarın gidecektim durmazsa ağrı gidicem bugün Genişletmek için tıkla ... Açıkçası beklemeniz hata hemen olduğun da gitseydiniz yakın değil mi yada eşiniz evde değil mi gidin bir
eslem4747' Alıntı: Sırt ağrım da çok şiddetli yarın gidecektim durmazsa ağrı gidicem bugün Genişletmek için tıkla ... Açıkçası beklemeniz hata hemen olduğun da gitseydiniz yakın değil mi yada eşiniz evde değil mi gidin bir
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,982 Pazar saat 16:48'de #6 Rukiye27' Alıntı: Açıkçası beklemeniz hata hemen olduğun da gitseydiniz yakın değil mi yada eşiniz evde değil mi gidin bir Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum kuzum beklemek en büyük hata arkadasin şimdiye kadar beklemesi hata neyi bekliyor
Rukiye27' Alıntı: Açıkçası beklemeniz hata hemen olduğun da gitseydiniz yakın değil mi yada eşiniz evde değil mi gidin bir Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum kuzum beklemek en büyük hata arkadasin şimdiye kadar beklemesi hata neyi bekliyor
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,756 Pazar saat 17:20'de #7 Hülya12' Alıntı: Katılıyorum kuzum beklemek en büyük hata arkadasin şimdiye kadar beklemesi hata neyi bekliyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle bebek ve kendisi tehlikeli olabilir onun için beklemek akıl alacak iş değil
Hülya12' Alıntı: Katılıyorum kuzum beklemek en büyük hata arkadasin şimdiye kadar beklemesi hata neyi bekliyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle bebek ve kendisi tehlikeli olabilir onun için beklemek akıl alacak iş değil
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,982 Pazar saat 18:59'de #8 Rukiye27' Alıntı: Kesinlikle öyle bebek ve kendisi tehlikeli olabilir onun için beklemek akıl alacak iş değil Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle canım benim
Rukiye27' Alıntı: Kesinlikle öyle bebek ve kendisi tehlikeli olabilir onun için beklemek akıl alacak iş değil Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle canım benim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,756 Pazar saat 21:50'de #9 Hülya12' Alıntı: Kesinlikle canım benim Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın canım
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,982 Pazar saat 23:16'de #10 Rukiye27' Alıntı: Sen nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum dişim ağrıyordu dolgu kanal oldu biraz rahatladım diş ağrısını kimseye vermesin beni mahfetti
Rukiye27' Alıntı: Sen nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum dişim ağrıyordu dolgu kanal oldu biraz rahatladım diş ağrısını kimseye vermesin beni mahfetti