Sorum var Acil acil acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde eslem4747 tarafından oluşturulan Acil acil acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,115 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil acil acil
Konbuyu başlatan eslem4747
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Peki ondan sonra yazdı mi sana hiç
Yazmadı hiç kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç üzülme önceki aklın olsa yine aynı hataları yapardın adam akıllansın diye beklerdin hep kendinden giderdi daha çok zaman kaybederdin şimdi daha güçlüsün daha tecrübelisin kaç seneni kurtarmış oldun Allah bilir
Kuzum tam 5 sene evli kaldim

Canım lekelenmek normaldir bir sorun yok endişelenme ancak adet kanamasına benzer bir kanama ya da sancın olursa beklemeden en yakın hastaneye gitmelisin.
Canım yalnis yönlendirme yapma arkadaşa gebelikte kanama lekenlenme normal değil sende olmadı diye başkasında olmayacak anlamına gelmez

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Yazmadı hiç kuzum

Canım yalnis yönlendirme yapma arkadaşa gebelikte kanama lekenlenme normal değil sende olmadı diye başkasında olmayacak anlamına gelmez
Anladim canım dikkat et kendine arkadaş doğru söylüyor kimseyi yanlış yönlendirme k yanlış

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Yazmadı hiç kuzum

5 senen gitti belki ama koca ömürde 5 sene nedir ki önünde daha nice seneler var Allah’ın izniyle

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
5 senen gitti belki ama koca ömürde 5 sene nedir ki önünde daha nice seneler var Allah’ın izniyle
Doğru hazalim ama agladigim tek şey değmeyen biri için 5 senem çöp oldu diye

Anladim canım dikkat et kendine arkadaş doğru söylüyor kimseyi yanlış yönlendirme k yanlış
❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.