Sorum var Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evamia tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 279 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan evamia
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

evamia

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 12 haftalık hamileyim bir iki gündür sanki hamile gibi hissetmiyorum karnım şiş değil yumuşak bebeğin kalbi durmuş olabilir mi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Seninle aynıyız bende 12 haftalık Gebeyim kötüyü getirme aklıma Allah'ın izniyle birşey olmaz🤲🏻

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Yok canım bir şey olmaz öyle ben 25 haftalığım karnım yeni yeni büyüdü hala da aşırı sert değil yeni yeni sertleşti

Z

Zümrüd

Guest
Önceki haftalarda ödemin ve gazın olmu olabilir. Şimdi indiği için boş hissediyorsun. Olur böyle, ilk hamilelikte bir az da deneyimsizlik var ondan her şeye şübheyle bakıyorsun.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba 12 haftalık hamileyim bir iki gündür sanki hamile gibi hissetmiyorum karnım şiş değil yumuşak bebeğin kalbi durmuş olabilir mi
Bu haftalarda çok bişey hissetmezsin dediğin gibi boşmuş gibi gelir. 20. haftadan sonra genelde karın belirginleşir kişiye göre de değişir tabi.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun öyle değildir ya ha yine de için rahat değilse git doktora görün ama o endişe karnın büyüse de geçmeyecek zamanla insan en derin uykudan bile uyanıp kontrol etmek istiyor hareketlerini durduğu yeri falan 😅

Tüm sayfalar yüklendi.