Sorum var Hayırlı ramazanlar kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ümmübyr tarafından oluşturulan Hayırlı ramazanlar kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 887 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı ramazanlar kızlar
Konbuyu başlatan ümmübyr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ümmübyr

ümmübyr

Kayıtlı Üye
rank
Öyle
Bana da yüzde 70 kız demişti 😅 detaylıya kadar hep kordonu bacak arasına aldı göstermedi uyanık olsa bile bazı bebişler inatçı oluyor, anne karnında annelerini uğraştırmaya başlıyorlar 😅 Hayırlısı olsun ya sağlığı sıhhati yerinde olsun sağlıcakla doğsun büyüsün de varsın merak ettim
İnşallah 😀
Çikolata Yemen'e rağmen uyuyorsa belki sakin bı çocuktur hiperektif olmaz belki doğunca da sakın bı çocuk olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@ümmübyr Bak buna bol bol amin de inşAllah de çok lazım olacak 😅😅
Valla bende sakin biriyim normalde ağzım var dilim yok hesabı diyorum sakinlikmi bana mı çekecek düşüncesindeyim bilmiyorum nasip doğunca görcez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@ümmübyr Bak buna bol bol amin de inşAllah de çok lazım olacak 😅😅
Valla bende sakin biriyim normalde ağzım var dilim yok hesabı diyorum sakinlikmi bana mı çekecek düşüncesindeyim bilmiyorum nasip doğunca görcez
Yp

Yok yok benim kızda kendini göstermedi hep kapattı haraket rtmezdi şuan zıpır asla uerinde durmuyor 😂😂
Ay deme öyle 😂

Tüm sayfalar yüklendi.