Hadi yaa hayırlısı güzelimm Cnm şuan ben hazır değilim herkes te diyor illa olsun dıyo
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,339 Dün 14:49 da #11 ElifÇağnurr' Alıntı: Hadi yaa hayırlısı güzelimm Genişletmek için tıkla ... Cnm şuan ben hazır değilim herkes te diyor illa olsun dıyo
ElifÇağnurr' Alıntı: Hadi yaa hayırlısı güzelimm Genişletmek için tıkla ... Cnm şuan ben hazır değilim herkes te diyor illa olsun dıyo
Ç Çağnurr Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,390 Dün 15:03 da #12 Rukiye27' Alıntı: Cnm şuan ben hazır değilim herkes te diyor illa olsun dıyo Genişletmek için tıkla ... Bence sen kimseye bakma senin yaşantın senin kararların daha önemli Onlar gelip bakmıyorlar ya
Rukiye27' Alıntı: Cnm şuan ben hazır değilim herkes te diyor illa olsun dıyo Genişletmek için tıkla ... Bence sen kimseye bakma senin yaşantın senin kararların daha önemli Onlar gelip bakmıyorlar ya
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,339 Dün 15:32 da #13 ElifÇağnurr' Alıntı: Bence sen kimseye bakma senin yaşantın senin kararların daha önemli Onlar gelip bakmıyorlar ya Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle valla bende yok dedim
ElifÇağnurr' Alıntı: Bence sen kimseye bakma senin yaşantın senin kararların daha önemli Onlar gelip bakmıyorlar ya Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle valla bende yok dedim
Ç Çağnurr Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,390 Dün 15:53 da #14 Rukiye27' Alıntı: Aynen öyle valla bende yok dedim Genişletmek için tıkla ... Bosver takma kimseyi
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,339 Dün 15:55 da #15 ElifÇağnurr' Alıntı: Bosver takma kimseyi Genişletmek için tıkla ... Haklısın cnm
Ç Çağnurr Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,390 Dün 16:34 da #16 Rukiye27' Alıntı: Haklısın cnm Genişletmek için tıkla ...