Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 301 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Diğer bir konumda gördün mü cnm bilmiyorum da doktor yumurta rezervın düşük dedi aklıma o takıldı tekrar bir doktora gıdıcem eğer oda öyle derse bende eşime söylemedim benimkisi de bıraz tuhaf insan işte eğer öyle ise belki düşünürüm ama yok değilse zaten iki çocukla ben memnunum
Evet gördüm bir doktorla olmaz en iyisi başka doktora görün benim görümcemde yanı durumu yaşıyor yumurtaları gelişmiyor çok sönük demiş doktor 4 sene önce bir düşüğü oldu ve o düşükten sonra hamile kalamadı şuan çok istiyor ama olmuyor Allahın vardır bir bildiği yinede başka doktora görün öyle bir durum. Varsa erken tedavi olursun Rabbim çocuklarını sana bağışlasın inşallah dertlerini göstermesin

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Evet gördüm bir doktorla olmaz en iyisi başka doktora görün benim görümcemde yanı durumu yaşıyor yumurtaları gelişmiyor çok sönük demiş doktor 4 sene önce bir düşüğü oldu ve o düşükten sonra hamile kalamadı şuan çok istiyor ama olmuyor Allahın vardır bir bildiği yinede başka doktora görün öyle bir durum. Varsa erken tedavi olursun Rabbim çocuklarını sana bağışlasın inşallah dertlerini göstermesin
Hakkında hayır'lısı cnm 😊evet doğru söylüyorsun cnm öyle yapacağım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Özel pahalı olmasa ona giderim oda devlete bır hastane kaldı onada giderim olmadı

Son düzenleme:

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayır'lısı cnm 😊evet doğru söylüyorsun cnm öyle yapacağım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Özel pahalı olmasa ona giderim oda devlete bır hastane kaldı onada giderim olmadı
İnşallah önemli bir şey yoktur merak etme hakkında hayırlısı olsun inşallah abla

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar