Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar dun geceden beri adet sancısı gibi sancim var karnim ayrılıyor resmn yurudukce de asagiya kayiyor gibi baya da sert bel agrimda var neyden olabilir bilginiz var mı acile gitmelimiym parolda içtim degisen olmadi
kızlar dun geceden beri adet sancısı gibi sancim var karnim ayrılıyor resmn yurudukce de asagiya kayiyor gibi baya da sert bel agrimda var neyden olabilir bilginiz var mı acile gitmelimiym parolda içtim degisen olmadi
Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun. Dinlenince geçmeyen bir ağrıysa doktora görünmeni tavsiye ederim. Kendini yorduysan, Kabızlık, enfeksiyon,gaz varsa ondan dolayı da ağrı olabilir. Sol tarafına uzan ağrılarını düşünme geçmezse git doktora