Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 730 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 7yaşında kizim hastalanmiş ateşı yok sadece qirip boğaz ağrisi var birde başı ağriyor sabhlari burnundan kan geldi şimdide kan geliyor yatizdirdim ama aya kalkdinda yine kan geliyor sabah doktora götürücem neden böyle oluyor acaba

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 7yaşında kizim hastalanmiş ateşı yok sadece qirip boğaz ağrisi var birde başı ağriyor sabhlari burnundan kan geldi şimdide kan geliyor yatizdirdim ama aya kalkdinda yine kan geliyor sabah doktora götürücem neden böyle oluyor acaba
Allah şəfa versin balcaya. bəlkə damar boşluğu var bacı elə olandada burundan qan açılır Yada başına bərk soyuğ olub həkimə görsət yaxşı olar inşallah

Abbaszade Hecer

Kayıtlı Üye
rank
Allah sefa versin canim. Qizilca kecirdib di ? can burnundan bilmirem yeqinki soyuqdeymeden olacaq mutleq hekime apar

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Allah sefa versin canim. Qizilca kecirdib di ? can burnundan bilmirem yeqinki soyuqdeymeden olacaq mutleq hekime apar
Qizilca yox biz Rusiyada oluruq qizilca Azerbaycanda var sadce qirip var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah şəfa versin balcaya. bəlkə damar boşluğu var bacı elə olandada burundan qan açılır Yada başına bərk soyuğ olub həkimə görsət yaxşı olar inşallah
He sabah aparacam hekime soyuqda he düsürmürem butun günü evde oluruq xesde usaq gelmisdi ondan qirip yoluxdu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım Boğaz ağrısı ve baş ağrısı gripten kaynaklı olabilir Burun kanaması için de acaba çok mu güneşte durdu ben de böyle çok kücükken güneşte çok durunca burnum kanardı erkek kardeşim de öyle

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım Boğaz ağrısı ve baş ağrısı gripten kaynaklı olabilir Burun kanaması için de acaba çok mu güneşte durdu ben de böyle çok kücükken güneşte çok durunca burnum kanardı erkek kardeşim de öyle
Canm burda güneş yokki 30 derece soyuk var kar var Rusiyadayim ben sadce qirip olmiş birde halsiz

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Rabbim şifa versin kuzum belki burnundaki kılcal damarlar yirtimis olabilir grip olduğu i in ama götürme şansın varsa sabahı bekleme derim

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Hmm anladım o zaman burnu niye kanar ki darbe filan mı aldı burnuna
Hayir canm oynarken durduk yere geliyor hasta olanda hic böyle olmazdi

Geçmiş Olsun Birtanem
Tesekur ederim canim

Geçmiş Olsun Birtanem
Tesekur ederim canim
Rabbim şifa versin kuzum belki burnundaki kılcal damarlar yirtimis olabilir grip olduğu i in ama götürme şansın varsa sabahı bekleme derim
Ruslar 3 gün bayram yapiyorlar calişmyor burda sabahdan calişacaklarmış sabah yine kan olsa götürcem

Tüm sayfalar yüklendi.