Acil bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra nın annesi❣️ tarafından oluşturulan Acil bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,357 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmısınız
Konbuyu başlatan Azra nın annesi❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Azra nın annesi❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bugün ayrıntılı ultrason için gittim kızlar bebeğin ensesinde kese görünüyo dedi doktor benimle aynı durumu yaşayan varmı sonuç noldu sabahtan beri ağla ağla çok kötü oldum.. Farklı bir hastalık çıkmasın diye dua ediyorum 🥺🥺

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bugün ayrıntılı ultrason için gittim kızlar bebeğin ensesinde kese görünüyo dedi doktor benimle aynı durumu yaşayan varmı sonuç noldu sabahtan beri ağla ağla çok kötü oldum.. Farklı bir hastalık çıkmasın diye dua ediyorum 🥺🥺
İnşallah doğuma kadar kendiliğinden yok olur canm sende sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah ağlama sitrese sokma kendini bebekte etkilenmesin canm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gecmis olsun kuzum inslalah sağ salim alırsın kucağına doktorun herhangi bir bilgi verdi mi peki kese konusunda ne olduğuna dair

Azra nın annesi❣️

Kayıtlı Üye
rank
Inşallah yoktur kotu bişey Allah yavrularımıza bol bol sağlik versin
Aminnn inşallah Allah razı olsun canım 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah doğuma kadar kendiliğinden yok olur canm sende sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah ağlama sitrese sokma kendini bebekte etkilenmesin ca

İnşallah doğuma kadar kendiliğinden yok olur canm sende sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah ağlama sitrese sokma kendini bebekte etkilenmesin canm
İnşallah canım çok saoll. Valla öğrendiğimden beri ister istemez ağlıyorum psikolojim bozuldu

İnşallah doğuma kadar kendiliğinden yok olur canm sende sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah ağlama sitrese sokma kendini bebekte etkilenmesin ca

İnşallah canım çok saoll. Valla öğrendiğimden beri ister istemez ağlıyorum psikolojim bozuldu

Insaallah sağlıkla kucağına alırsın canım
İnşallah 🙏❤️

Gecmis olsun kuzum inslalah sağ salim alırsın kucağına doktorun herhangi bir bilgi verdi mi peki kese konusunda ne olduğuna dair
Yok sadece kese var dedi ensesinde bunun için emara girmen gerekiyor dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aminnn inşallah Allah razı olsun canım 🙏

İnşallah 🙏❤️

Yok sadece kese var dedi ensesinde bunun için emara girmen gerekiyor dedi
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz minikte haber verirsin yine emardan sonra

Tüm sayfalar yüklendi.