Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Can Azerisen sende ne gozel canim
Dediyini inan uwaq vaxti icmiwem werbet onuda Anam mecburi haa menim wirinle inan qeti hevesim yoxdu ancaq tuw weylerdi mende sonuncu defe wirincayi ne zaman icmiwem bilmirem inan canim qanim awaqi 5 hefteliyimden artiq 10 hefteliyem 10 hefdeye kimi ancaq baw agrisi ile gelmiwem hekime gedecem inwallah onda qan tesi falan yazacaq gorumde inwallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim sen nece hedelik hamilesen?
Cox sagol canim Cumlemiz inwallah sag salmat alaq qucagimiza korpemizi Amin Inwallah
Eynən mənim kimi mənimdə şirinlə aram yoxdu ama bəbişimiz üçün içməliyik səndə eynən mənim kimi olmusan sən elə olduqca uşağada təsir edir nə elə nə et onu iç məndə ögiyə ögiyə içirdim ama şükür həqiqətən çox düzəldim
Eynən mənim kimi mənimdə şirinlə aram yoxdu ama bəbişimiz üçün içməliyik səndə eynən mənim kimi olmusan sən elə olduqca uşağada təsir edir nə elə nə et onu iç məndə ögiyə ögiyə içirdim ama şükür həqiqətən çox düzəldim