Kuzlar hamilelik dışında neden adetiniz gecikir sebeb ne olabilir
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 235 Bugün 11:16 #1 Kuzlar hamilelik dışında neden adetiniz gecikir sebeb ne olabilir
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,165 Bugün 13:58 #2 balkizim' Alıntı: Kuzlar hamilelik dışında neden adetiniz gecikir sebeb ne olabilir Genişletmek için tıkla ... Bir sürü şey olabilir canım enfeksiyon olabilir, ur çıkmış olabilir, zamanla daha az az geliyorduysa menapoz olabilir
balkizim' Alıntı: Kuzlar hamilelik dışında neden adetiniz gecikir sebeb ne olabilir Genişletmek için tıkla ... Bir sürü şey olabilir canım enfeksiyon olabilir, ur çıkmış olabilir, zamanla daha az az geliyorduysa menapoz olabilir
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 235 Bugün 15:49 #3 廾azalᏝ' Alıntı: Bir sürü şey olabilir canım enfeksiyon olabilir, ur çıkmış olabilir, zamanla daha az az geliyorduysa menapoz olabilir Genişletmek için tıkla ... Ay korktum şimdi
廾azalᏝ' Alıntı: Bir sürü şey olabilir canım enfeksiyon olabilir, ur çıkmış olabilir, zamanla daha az az geliyorduysa menapoz olabilir Genişletmek için tıkla ... Ay korktum şimdi
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,165 Bugün 17:29 #4 balkizim' Alıntı: Ay korktum şimdi Genişletmek için tıkla ... Korkma canım Allah dermansız dert vermesin inşAllah stres falan yaptıysan da bazen gelmeyebilir
balkizim' Alıntı: Ay korktum şimdi Genişletmek için tıkla ... Korkma canım Allah dermansız dert vermesin inşAllah stres falan yaptıysan da bazen gelmeyebilir
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 235 Bugün 18:44 #5 廾azalᏝ' Alıntı: Korkma canım Allah dermansız dert vermesin inşAllah stres falan yaptıysan da bazen gelmeyebilir Genişletmek için tıkla ... Inşallah Şubat 10 oldum enson Şubat 28 celsede olmam lazımdı bide ben de panik atak var her zaman kötüsünü düşünüyorum bişey olunca
廾azalᏝ' Alıntı: Korkma canım Allah dermansız dert vermesin inşAllah stres falan yaptıysan da bazen gelmeyebilir Genişletmek için tıkla ... Inşallah Şubat 10 oldum enson Şubat 28 celsede olmam lazımdı bide ben de panik atak var her zaman kötüsünü düşünüyorum bişey olunca