Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
33+4um 4cm açılma var agri falan hissetmiyorum karnım sertleşiyor taş gibi oluyor bazen dokunamıyorum iğne batar gibi acı veriyor sizede böyle oldu mu neden olur yardım edin lütfen
33+4um 4cm açılma var agri falan hissetmiyorum karnım sertleşiyor taş gibi oluyor bazen dokunamıyorum iğne batar gibi acı veriyor sizede böyle oldu mu neden olur yardım edin lütfen
Bazen yarım saatte 3 4 defa bazen saatte 3 4 defa oluyor muayeneye gittim 3 cm acilman var sen nasıl birsey hissetmiyorsun dedi yatış verdi 1 ay kaldik hastanede 2 haftadır evdeyim gecen hafta kontrol vardı 4 cm dedi erken dogum olacakmış ne zaman olur bilmiyorum agri hissetmemek kötü birsey mi sadece sertleşme var
Bazen yarım saatte 3 4 defa bazen saatte 3 4 defa oluyor muayeneye gittim 3 cm acilman var sen nasıl birsey hissetmiyorsun dedi yatış verdi 1 ay kaldik hastanede 2 haftadır evdeyim gecen hafta kontrol vardı 4 cm dedi erken dogum olacakmış ne zaman olur bilmiyorum agri hissetmemek kötü birsey mi sadece sertleşme var
Canim o sertleşme de binevi doğum başladigini gosteriyo bende ikinci oğlumda üç cm açılma ile gittim hafif bir kivrandiriyodu herkesin ki bir olmaz ki ama dörtten sonra da artık seni baya huzursuz edecek sancılar başlar yani şuan evdemisin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben 36 haftalık doğurdum suyum geldiği halde sancım yoktu hissetmiyordum suni sancıyla doğurdum açılmam da yoktu 2 cmdi sadece ama suyum gelmiş doğum başlamıştı
Sorun etme herkesin doğum hikayesi ayrı bende sıfır sanciyla gittim 4 cm acilmam vardı karin sertliği vardi senin anlattığın gibi 7 cm acilmam olmasına rağmen hala sancim yoktu Suni sancı verip 2 saat içinde doğum yaptım. Güzel bi doğum hikayem var umarım seninkide oyle olur