Sorum var Hamilelik ve emzirme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Hamilelik ve emzirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 450 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik ve emzirme
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan milana

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım 11 aylık yeni 3 haftalık hamileyim kızımı emziriyorum nasıl sütden ayrayım zararı olurmu? emzirsem

milana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım 11 aylık yeni 3 haftalık hamileyim kızımı emziriyorum nasıl sütden ayrayım zararı olurmu? emzirsem
Amma zor oluyo hamile hamile emizirmek 3 aylikken hamileliyim ben kesdim kizim 1 yaw 6 ayliqdi. Karabiber surdum xix oldu dedim emdi agladi bir kac gun emmedi. Her isdiende surub gosderdim boyle kolay oldu

yojjimbo

Kayıtlı Üye
rank
Amma zor oluyo hamile hamile emizirmek 3 aylikken hamileliyim ben kesdim kizim 1 yaw 6 ayliqdi. Karabiber surdum xix oldu dedim emdi agladi bir kac gun emmedi. Her isdiende surub gosderdim boyle kolay oldu
yazık size. bi de bebeğinize sormak lazım onun için ne kadar kolay olduğunu. yarın öbür gün öğrenme güçlüğü çektiğinde, tırnak yediğinde, duygusal zorluklar yaşadığında karabiberinizi hatırlarsınız

Tüm sayfalar yüklendi.