Sorum var Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bi prenses bi prens annes tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,162 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Bi prenses bi prens annes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlatlarim ❤️❤️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar acil cevap bekliyorum belimle sağ tarafım çpk kötü ağrıyo doğum sancısına benziyo resmen doğuruuyoum gibi terlerdim erken doğum olmaz değilmi sozce başına gelen varmı 25 haftalığım.
Kendini yormuş olabilir misin canım dinlenmeyle geçiyor nu ağrın? Onu takip et. Geçmiyorsa doktora görün bence risk alma

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar acil cevap bekliyorum belimle sağ tarafım çpk kötü ağrıyo doğum sancısına benziyo resmen doğuruuyoum gibi terlerdim erken doğum olmaz değilmi sozce başına gelen varmı 25 haftalığım.
Kuzum benim de gebelikte 21. Haftada başlayan bel ağrılarım olmuştu, ve ne yazık ki halada devam ediyor, o zmn doktora gittiğimde de sinirsel baskı oluyor o yüzden belin ağrıyo demişti, baktın ağrıların dayanabilecek gibi degil doktora görünsen iyi olur kuzum çok geçmiş olsun

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim de gebelikte 21. Haftada başlayan bel ağrılarım olmuştu, ve ne yazık ki halada devam ediyor, o zmn doktora gittiğimde de sinirsel baskı oluyor o yüzden belin ağrıyo demişti, baktın ağrıların dayanabilecek gibi degil doktora görünsen iyi olur kuzum çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım sağol inşallah öyledir benimde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dinlenmeyle geçiyor o zaman kendini yorma bol bol dinlen canım belini de yastıkla destekle
Tm canm çok sağolun 🥰
Dinlenmeyle geçiyor o zaman kendini yorma bol bol dinlen canım belini de yastıkla destekle

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum olmaz cnm korkma.. ağır iş mi yaptın ne yaptın kendini yormus olabilri misin acaba 🤔

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.