Salam can çox sağ ol Sabirabad rayonu Allah o həkimin bəlasini versinSalam.can allah rehmet elesin mekani cennet.olsun allah aylesine sebir versin hansi rayondu hansi hekim.bu aralar cox yayilub ee bu ana usaq olumleri allah nehlet.elesin bulara cox pis oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten onun yeri cenet o sehit olduSalam can çox sağ ol Sabirabad rayonu Allah o həkimin bəlasini versin
Canim. Gamze humeyra oyle soylediki dogrulugunun arasdiricam ondan soyledimSana yalan söylüyorsun demiyor sen yanlış anlıyorsun sadece burdaki hamile arkadaşlarda doğum yapacağı için hangi hastane hangi doktor diye tedirgin oluyolar demek istedi arkadaş yani ben öyle anladim
Hiç Allah rahmet eylesin bilə demediSalam can çox sağ ol Sabirabad rayonu Allah o həkimin bəlasini versin
Zaten onun yeri cenet o sehit oldu
Canim. Gamze humeyra oyle soylediki dogrulugunun arasdiricam ondan soyledim
Link koydum oradan girip bakabilirsin acik sekilde her seyi televizyona aldilarSalam.can allah rehmet elesin mekani cennet.olsun allah aylesine sebir versin hansi rayondu hansi hekim.bu aralar cox yayilub ee bu ana usaq olumleri allah nehlet.elesin bulara cox pis oldum
Son düzenleme: