Sorum var Acil kizlar morelm bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perihan saime tarafından oluşturulan Acil kizlar morelm bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 624 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil kizlar morelm bozuk
Konbuyu başlatan Perihan saime
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı telaşım kızım

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 41 günlük göğüsü hırlıyor nefes alışverişlerinde hafiften zorlanıyor sizdede böyle olan oldumu ya napmam lazm
Kuzum için rahat etmesi için Bi doktora götür derim ben ama yinede çok endişelenme benim kızım da o zamanlarında nefes almada zorlanıyordu uyurken tuhaf sesler çıkarıyordu emerken terliyordu hırıltı gibi bişey de vardı bana normal dediler ama kaynanam bu çocuk hasta doktora götürün dedi götürdü çok şükür bişeyi yok demişti doktor büyüdükçe de geçti çok şükür

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum için rahat etmesi için Bi doktora götür derim ben ama yinede çok endişelenme benim kızım da o zamanlarında nefes almada zorlanıyordu uyurken tuhaf sesler çıkarıyordu emerken terliyordu hırıltı gibi bişey de vardı bana normal dediler ama kaynanam bu çocuk hasta doktora götürün dedi götürdü çok şükür bişeyi yok demişti doktor büyüdükçe de geçti çok şükür
Canım benim bebeğim de arada burnundan hırıltı geliyor sanki normal mi sence burun tıkanıklığından mı oluyor acaba

Tüm sayfalar yüklendi.