Acil kizlar yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde PoncikAnne tarafından oluşturulan Acil kizlar yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 773 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil kizlar yardım edin
Konbuyu başlatan PoncikAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
15 günlük bebeğim emmek istiyor ama ememiyor uykusu War uyuyamiyor neden olabilir çok yorldm 2 yasnda birde kızm var bittim resmen
Gaz problemi başlamıştır canım ya da ağzında dilinde beyaz bişeyler var mı pamukçuk olabilir ondan ememiyordur açlığından da uyuyamiyor olabilir. Allah yardımcın olsun🙏

PoncikAnne

Kayıtlı Üye
rank
Gaz problemi başlamıştır canım ya da ağzında dilinde beyaz bişeyler var mı pamukçuk olabilir ondan ememiyordur açlığından da uyuyamiyor olabilir. Allah yardımcın olsun🙏
Evet dilinde var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Napmam lazm

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet dilinde var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Napmam lazm
Karbonatli su hazırla parmağına temiz ince bı bezi sar suya batir bebeğinin dilini yanaklarını bastırmadan nazikçe sil kendi göğüsünü de sil bu arada. ilk yaptiginda bile faydasını görürsün canım günde sabah akşam yapsan çabuk iyileşir dene hemen

Tüm sayfalar yüklendi.