Sorum var Acil kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Durunun annesi tarafından oluşturulan Acil kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,523 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil kizlar
Konbuyu başlatan Durunun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bebeğim 6 aylık ek gıdaya girdi acaba yumurta verebilir miyim açıkıyor sütum yetmiyir
Canimbeni dinlersen hersey ver ben verdim simdi benimle ayni yemekleri yiyor hatta fazlasini da yiyor masallahi var ver alissin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Bir Mucizee

Kayıtlı Üye
rank
Oyy bu erkek bebeklerde sorunvar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kayram da öyle 😢😂
Gerçekten çok moralim bozuluyor, hiçbir şey yediremiyorum ,sadece oynuyor ne versem yere atıyor . Hep böyle gidecek diye korkuyorum. Bir ara yer sofrası kurduk yemeğe dahil olsun istediğini alsın yesin diye, o ise tabakları ters çevirip içindekileri dökmeyi tercih etti 🙂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gerçekten çok moralim bozuluyor, hiçbir şey yediremiyorum ,sadece oynuyor ne versem yere atıyor . Hep böyle gidecek diye korkuyorum. Bir ara yer sofrası kurduk yemeğe dahil olsun istediğini alsın yesin diye, o ise tabakları ters çevirip içindekileri dökmeyi tercih etti 🙂
Yaa. Ek gıda zamanı da ilk başlarda boylemiydi, oyun oynayarak yedirmeyi denedin mi peki

Bir Mucizee

Kayıtlı Üye
rank
Onu da biraz ısırıyor atıyor sağa sola . Yemek vereceğim anda da hemen kafasını çeviriyor. Hep oyun oynuyor catal kaşıkla. Tabağı ters çevirip döküyor içindekileri, şaşırdım iyice 😥
Baya zor ya kuzum rabbim yardımcın olsun valla. İstersen komple baştan başlat canım her şeye . Meyve yiyor mu peki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar