Canlarım bugün oğlumu görmeye gittik 21 haftalık hamileyim kızım 8 aylık ancak doktorumuz çok yadirgadi bu başka bir doktordu artık sabit bir dokotr buldum ona gidecem bu gittimiz doğuma 14,25 arası istiyo çok yani bnm gitcem yer 8.500 TL doğum işte diyo daha kızın 8 aylık günün geçmese idi alirdik bunu diyen bir cani doktor kızlar vicdansız erkek yani diyen kisi esimin önü şira zaten o yeni yeni kabullendi yok doğumda bana sikintiymis riskli imiş öle diyo ama aralarında bir yaş olcak nerde ise sizce neyi riskli doğum yapanlar çok sıkıntı yaşadınız mı benim gibi olanlar yazabilir mi moralim 0 eşim oğluma bile bakmadı bana söylendi catti durdu devlette doğur dedi ama ben özelde doguracam o anlastim doktorla 8.500 çok üzgünüm kızlar ama evlatlarım için güçlü duruyorum sağ salim çıkarız insallh bnide korkuttu eşimle aramida bozdu kızım deyip duruyo oglumu sevmiyo bile o kdr isteksiz ki bu beni çok üzüyor ama Allah'a haval ediyorum onu hakkimi helal etmiyorum herşeyi kadınlar çekiyor erkeğe göre ne var sanki illa ağrım olacak ama doğumda çok kanama sıkıntı geçirebilir miyim kızlar bilginiz var mı