Acil lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Acil lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,632 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar sol yüzük parmağim dünden beri aniden şişti beştaşimi naptiysam çıkmıyor o kadar uğraştım çıkmadı resmen etimi çizmiş kesmiş agridan uyuyamıyorum şuan uyuştu çok korkuyorum yarın sağlık ocağına gitsen çıkarabilirmi
Ne yaptın canım yüzük çıktımı. Merak ettim haber ver en etkili yol sabun bide yağdır ama bilemedim neden olduki böyle 🤷

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ne yaptın canım yüzük çıktımı. Merak ettim haber ver en etkili yol sabun bide yağdır ama bilemedim neden olduki böyle 🤷
Yok çıkmadı yüzüğü ters çevirdim düz tarafını üste getirdim çünkü bestasin olduğu yer sivri elimin içine girmişti resmen delmisti eşim sabah dedi yan kesici getir keseyim korktum dedim zaten doğuma bir hafta var idare ederim zaten iner sisikligi korktum ya internette baktım da çok zor yani elimin içine girmiş resmen görsen varya kıpkırmızı olmuş idare edecem artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende merak ettim inşallah çıkmıştır
Yok canım çıkmadı balon gibi sisik.elim

Bende merak ettim inşallah çıkmıştır

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok çıkmadı yüzüğü ters çevirdim düz tarafını üste getirdim çünkü bestasin olduğu yer sivri elimin içine girmişti resmen delmisti eşim sabah dedi yan kesici getir keseyim korktum dedim zaten doğuma bir hafta var idare ederim zaten iner sisikligi korktum ya internette baktım da çok zor yani elimin içine girmiş resmen görsen varya kıpkırmızı olmuş idare edecem artik

Kuzum hastaneye gitsene bekleme öyle onlar ne yapar eder çıkartır Allah korusun daha kötü olmasın sonradan

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hastaneye gitsene bekleme öyle onlar ne yapar eder çıkartır Allah korusun daha kötü olmasın sonradan
İnternetten okudum korktum bir kadında hamileyken başına gelmiş acile gitmis acildekiler bile 112 yi aramış hastane düşün korkuyorum ya ne yapacağımı bilmiyorum inanki
Canım cikmadiysa ve sıkıyorsa kesinlikle sabahı bekleme şuan direk acile git çünkü nekadar çok parmaginda sıkışirsa okadar çok şişer ve kan toplanır ve çıkması dahada zorlaşır Allah korusun bence hemen git🙏❣️ inşallah çıkmıştır

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnternetten okudum korktum bir kadında hamileyken başına gelmiş acile gitmis acildekiler bile 112 yi aramış hastane düşün korkuyorum ya ne yapacağımı bilmiyorum inanki
Kuzum işte bunu okuduysan daha çok gitmen gerektiğini anlaman lazim ama Allah korusun kan filan toplar anlamazsın kangren filan olur nolur bı git doktora onlar çıkartır en azından rahat edersin sende aklımız kaldı bizimde

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Zaten git gide daha çok şişiyor eşimde yan kesiciyle keseyim yüzüğü diyor kıyamıyorum 😂 yüzüğe vallaa

Zaten git gide daha çok şişiyor eşimde yan kesiciyle keseyim yüzüğü diyor kıyamıyorum 😂 yüzüğe vallaa

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Allah'ım yüzük alınır kız 😂😂 sen daha önemlisi şuan

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

İtfaiyeciler de iple yapıyor onu bile denedim olmadı sonunda kesecem galiba 🥺
Sümeyra yanında olsam dövmüştüm seni 😂😂 Allah'ım nasıl duruyorsun elin o halde iken ya kesin Yafa direk hastaneye gidin kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.