Sorum var Acil nolur cevap

• Konbuyu başlatan Prensim
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensim tarafından oluşturulan Acil nolur cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,054 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil nolur cevap
Konbuyu başlatan Prensim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses annesi

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bebeğim 15 aylik yürümüyor tay tayda durmuyor. Başına böyle birşey gelip sonra yürüyen bebeğiniz oldu mu
Tabiki olabilir böyle şeyler çok normal, elini tutup sürekli yürütmelisin ben bebeğimi yedinci ayda elini tutup yürüme alıştırmaları yapmıştım şükür şuan oda 15 aylık düşüp kalksa da yürüyor, sen endişe ediyorsan doktora götür için rahat eder , ha bide yürüteç al sürekli ona koy bizde onu aldık onunda çok faydası oldu ,

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 15 aylik yürümüyor tay tayda durmuyor. Başına böyle birşey gelip sonra yürüyen bebeğiniz oldu mu
Kardeşimin oğlu da yürümüyor oda 16 aylık duyduğuma göre yeni yeni bir yerlere tutunup yürümeye çalışıyormuş her bebek farklı acaba sen elinle tutup yürütmeye mi çalışsan gayreti varsa yürür zaten karşı komşum erken yurutece koydu alışsın diye sonra çabuk yürüdü seninkide yürür 🤗

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım çocuktan çocuğa değişiyor bazıları geç bazıları erken yürüyor bazıları dişli doğuyor bazıları geç çıkarıyor mesela benim arkadaşımın oğlu 3 yaşına kadar konuşmadı 3 yaşından sonra konuştu inşaallah seninkide en kısa zamanda yürür☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar