Acil yardim yerlesme kanamasi adet gecikmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Acil yardim yerlesme kanamasi adet gecikmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 933 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil yardim yerlesme kanamasi adet gecikmesi
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Hamile kalmak istemeyebilir de bana kan vermek istememesi bunu düşündürdü, zaten haddimiz değil hayatına karışmak ben sadece kanı eninde sonunda verecek illaki nasıl olsa ortaya çıkar diye yazdım 😬🫣
🤣Yani diyorsun ortalık karıştı 🤣😅😅 bende öylesine dedim zaten 😁🤫🙄

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Hamile kalmak istemeyebilir de bana kan vermek istememesi bunu düşündürdü, zaten haddimiz değil hayatına karışmak ben sadece kanı eninde sonunda verecek illaki nasıl olsa ortaya çıkar diye yazdım 😬🫣
Ya evet korkularım var cunku 6 yasinda çocuğum var hatta bakadabilirim ama dogumda ölürüm vs diye korkularim var kaygili bi tipim zaten kan verirsem sonuctan korkuyorum o yuzden en kestirme yolu seciyorum bugun test yapicam bakalim hayirlisi diyim sagolun yinede bir de esim korunsa birde ben korunsam hapla daha etkili olur gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm biz istedik tabikide yanı niye hamile kalmak istemiyor musun anlamadımki cnm bak erekğin bütün suyuna gerek yok zaten çok az bir şekilde içine boşalsa bile hamile kalma ihtimalin vardır yinede Allahın dediği olur ve yanlış anlama ama mademki bu kadar istemiyorsun sen korun için daha da rahat olur hakında hayırlısı olsun inşallah

Valla abla ne yalan söyleyeyim bencede evli deyil yani çok korkuyor gibi hamile kalmaktan 🤔 ne diyim Allah yardım etsin inşallah
Birtek bekar olanlar mi korkar evet haklisiniz ama evliyim kac yillik yani cocugum var hatta niye yalan attım beni tanimiyosunuz yani cekinecek bisey degil ama ilk cocugum hazirliksiz oldu o yuzden travmam var belki anlarsiniz zaten doğumdan sil bastan tekrar baslamaktan da korkuyom

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ya evet korkularım var cunku 6 yasinda çocuğum var hatta bakadabilirim ama dogumda ölürüm vs diye korkularim var kaygili bi tipim zaten kan verirsem sonuctan korkuyorum o yuzden en kestirme yolu seciyorum bugun test yapicam bakalim hayirlisi diyim sagolun yinede bir de esim korunsa birde ben korunsam hapla daha etkili olur gibi

Birtek bekar olanlar mi korkar evet haklisiniz ama evliyim kac yillik yani cocugum var hatta niye yalan attım beni tanimiyosunuz yani cekinecek bisey degil ama ilk cocugum hazirliksiz oldu o yuzden travmam var belki anlarsiniz zaten doğumdan sil bastan tekrar baslamaktan da korkuyom
Kusura bakma cnm anlıyorum seni ama madem bu kadar korkuyorsun sen korun hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm benim ☺️🫶

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Kusura bakma cnm anlıyorum seni ama madem bu kadar korkuyorsun sen korun hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm benim ☺️🫶
Peki dogum kontrol hapi kullandiniz mi yan etkisi olur mu ben esimden gizli almayi düşünüyom yoksa esim korunmayi birakir bu sefer

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Peki dogum kontrol hapi kullandiniz mi yan etkisi olur mu ben esimden gizli almayi düşünüyom yoksa esim korunmayi birakir bu sefer
O hapı her zaman unutmadan hep aynı saatte kullanmak lazımmış ben deri altı hormon iğnesi duymuştum hem de %99 a kadar koruyormuş ama biraz pahalı

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Ben bi kac arayla yine test yaptim boyle cikti

Ekli dosyalar

• 17625293118244690087258899904808.jpg
    17625293118244690087258899904808.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 44

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben bi kac arayla yine test yaptim boyle cikti
Cnm tek çizgi var bende bu testi hep alırım hiçte şaşmadı yani neyse o çıktı teste göre hamile deyilsin ama sağlık ocağına gidip kan ver için rahatlasın daha adet olmadıysanda sıtrestendir bence takma kafana kendini rahat bırak adet olursun ama. Sitres yaparsan dahada geçikebilir

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm tek çizgi var bende bu testi hep alırım hiçte şaşmadı yani neyse o çıktı teste göre hamile deyilsin ama sağlık ocağına gidip kan ver için rahatlasın daha adet olmadıysanda sıtrestendir bence takma kafana kendini rahat bırak adet olursun ama. Sitres yaparsan dahada geçikebilir
Cok sagol cnm sadece kahvrengi leke geliyor randevu bulmaya calisiyorum kadin doguma bende gecmeyen mantar vardi eksi kotu kokulu peynirimsi akinti oluyor antibiyotiklrrmi kullanmadim neler neler ama banamisin demedi en son biraktim kaldim acaba onlami alaklai ya

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cok sagol cnm sadece kahvrengi leke geliyor randevu bulmaya calisiyorum kadin doguma bende gecmeyen mantar vardi eksi kotu kokulu peynirimsi akinti oluyor antibiyotiklrrmi kullanmadim neler neler ama banamisin demedi en son biraktim kaldim acaba onlami alaklai ya
Olabilir cnm sakin ol sitres yapma Allah büyük hakkında hayırlısı olur inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar