Sorum var ACİL YARDIM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde adddax123 tarafından oluşturulan ACİL YARDIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 168 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ACİL YARDIM
Konbuyu başlatan adddax123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın @gebelikhamilelikannelik

Sümeyra.Gökçek

Gökçem❣️ Gökperim❣️
rank
KIZLAR 2 GÜN ÖNCE BETAM 973,4 ÇIKTI. SON ADET TARİHİM 16 ŞUBAT. SİZCE TAM 6 HAFTALIKTIR DEĞİL Mİ? 10 OLMA İHTİMALİ YOK? VE 6. HAFTAYA GÖRE DÜŞÜK DEĞİL Mİ?
Adet in biter bitmez hamile kalmadığın için döllenme vs gerçekleşti için sanmıyorum 10 haftalık zaten 16 Şubat'tan bu güne tam 6 hafta geçmiş adet olduğun gün hamile kalamiyacagin için 4 haftalık filan ola ilir doktora gitsen daha iyi olur

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2023-10-08
Gebeliğinizin 39. Haftasındasınız.
Erkek bebekler kızlara göre biraz daha ağır olurlar. bebeğiniz 3150 gr ve 50 cm. sezaryen doğum yapılabilir. Normal doğum beklenirken bebek hareketleri iyi takip edilmeli ve kontroller aksatılmamalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 49 cm ağırlıgı 3200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Kayra'nın Annesi 👼🏼

🔥 Kayra Ateş 🔥
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2024-04-30
Gebeliğinizin 10. Haftasındasınız.
Embryo gelişimi tamamlanır. artık fetal dönem başlar. fetal dönemde organlar ve vücut hızlıca büyür ve
olgunlaşır. cilt hala yarı şeffaf görünümde ince kol ve bacaklar kıvrılabilir ve parmaklar belirgin olarak
görülür. bebeğimiz küçük mandalina kadar olur. rahim büyüklüğünüz greyfurt kadar olur. hafif kilo alımı başlar.
karın ve kalça bölgesi genişler. spora başlamak gerekir. en ideal yüzme ve yürüme.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 5.5 cm ağırlıgı 6 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.