Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım bende senin gibiydim benim 25 haftalıkken kasılma ve ağrılarım başlamıştı doktora gittiğimde erken doğum başlangıcı demişlerdi ihmal etme lütfen doktoruna git bakalım neyden kaynakliymis bir öğren en azından için rahat olur
Anladım cnn bende ne zmn gitsem sorun olmuyor agrım var karnımda ama sancı çıkmıyor progeston veriyorlar sadece erken doguma yol açmasın diye bende kullanmadım acaba kullanmalımıyım ya agrım sürekli oluyor bu ay ama hiçbir şey çıkmıyor şuan gidip gitmemekte kararsız kaldım ya cnm
Progrstan kullanmalisin erken doğumu engelleyen bir ilaç lütfen kullan emin ol doktor gereksiz bir ilaç vermez bende kullandım progeston ilaciyla 37 haftaya kadar gidebildim kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum
Canım bende senin gibiydim benim 25 haftalıkken kasılma ve ağrılarım başlamıştı doktora gittiğimde erken doğum başlangıcı demişlerdi ihmal etme lütfen doktoruna git bakalım neyden kaynakliymis bir öğren en azından için rahat olur
Progrstan kullanmalisin erken doğumu engelleyen bir ilaç lütfen kullan emin ol doktor gereksiz bir ilaç vermez bende kullandım progeston ilaciyla 37 haftaya kadar gidebildim kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum