İ İkiz annesi Guest 23 Ekim 2022 #1 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,142 23 Ekim 2022 #2 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktora gorunmeni tavsiye ederim Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktora gorunmeni tavsiye ederim
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 23 Ekim 2022 #3 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Vitamin alıyorsan ondanda olabilir Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Vitamin alıyorsan ondanda olabilir
B BüşraK Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 7 23 Ekim 2022 #4 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Demir hapı kullanırken genelde o şekilde oluyor. Yani benim ilk gebeliğimde Azranurun annesi' Alıntı: Vitamin alıyorsan ondanda olabilir Genişletmek için tıkla ... Demir hapı kullanırken oluyor genelde Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Demir hapı kullanırken genelde o şekilde oluyor. Yani benim ilk gebeliğimde Azranurun annesi' Alıntı: Vitamin alıyorsan ondanda olabilir Genişletmek için tıkla ... Demir hapı kullanırken oluyor genelde
A Arzu eren Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 60 23 Ekim 2022 #5 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Ilaclardan oluyo bendede oluyodu Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Ilaclardan oluyo bendede oluyodu
❤ ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 875 23 Ekim 2022 #6 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kan ilacı yapıyor kullanıyorsan Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kan ilacı yapıyor kullanıyorsan
ALEYNA TAŞ Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,523 Konum İstanbul 23 Ekim 2022 #7 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Demir ilacı kullandığın için canım Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Demir ilacı kullandığın için canım
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 23 Ekim 2022 #8 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Benim de son haftalarda öyle olmuştu kuzum bilmiyorum ilaçlardan mi ne Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Benim de son haftalarda öyle olmuştu kuzum bilmiyorum ilaçlardan mi ne
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 23 Ekim 2022 #9 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kullandığın vitamin ilaçlarından kaynaklanıyor çoğu Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kullandığın vitamin ilaçlarından kaynaklanıyor çoğu
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 23 Ekim 2022 #10 İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kulandigin ilaclardandir canim hic korkmana gerek yox bu konuda bende korkmusdum amma doktor ve etrafim ilaclardan oldugnu soylemisdi Oyla 0 Downvote
İkiz annesi' Alıntı: 17 haftalik ikiiz gebeliğim var ve afedersiniz dışkımın rengi siyah sizden de öyle olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kulandigin ilaclardandir canim hic korkmana gerek yox bu konuda bende korkmusdum amma doktor ve etrafim ilaclardan oldugnu soylemisdi