Sorum var Acil❓

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iki kız annesi💕🌺 tarafından oluşturulan Acil❓ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 837 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil❓
Konbuyu başlatan iki kız annesi💕🌺
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle yapmaya çalışıyorum da iki çocukla bakalım randevu burada çok sıkıntı ya zor bulunuyo mecburen acile gittim bnde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle yapıcam galiba canım

Yazmadı birşey kangurubuna bakacam negatifse iğne yapacam dedi pozitif olunca gerek yok dedi

Ewet canm
Ne saçma bir doktor ya kan grubuna bakana kadar keşke Protestan yazsaymış 🤦🏻‍♀️

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
İlaç vermedi mi doktor diyeceğim de 🤦🏻‍♀️acildekilwr vermiyor ki . Sen pazartesiye randevu alabilirsen al canım devlet hastanesi bile olur doktoruna git ona böyle eböyle dersen diriek olarak Protestan başlar 🤦🏻‍♀️. Bu doktorları anlamıyorum ya sen ağır iş yapma canım çok ayakta kalma dikkat et kendine
Acildekiler normalde ilac yazıyorlar abla ultrasondannsonra veriyorlar ben her gitdimde bana soruyorlardi ilaç kullaniyorumusun diye falanda hatda eyer riski varsa ilaç yazıyorlar abla birde sorunu oldu zaman ilacı yazıyorlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Acildekiler normalde ilac yazıyorlar abla ultrasondannsonra veriyorlar ben her gitdimde bana soruyorlardi ilaç kullaniyorumusun diye falanda hatda eyer riski varsa ilaç yazıyorlar abla birde sorunu oldu zaman ilacı yazıyorlar
Her acil yazmıyor canım sana bakan belki de alanında olan kişiydi ne yazık ki acilde bir çok doktor alanı olmadığı halde kontrol etmek zorunda kalıyor o yüzden de ilaç yazmıyorlar . Bu çocuklar içinde geçerli . Mesela Kayra aşırı rahatsızdı doktor sadece ateşini düşürdü serumla bana direk randevu alıp poliklinik uzmanına götürmemi söylemişti biz sadece acil için buradayız ben normalde çocuk doktoru değilim deyip yazmamıştı düşün

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Hepsi farklı konuşuyor yani
Aynn

Ultrasyonla baktı ama ilaç felan yazmadı

Her acil yazmıyor canım sana bakan belki de alanında olan kişiydi ne yazık ki acilde bir çok doktor alanı olmadığı halde kontrol etmek zorunda kalıyor o yüzden de ilaç yazmıyorlar . Bu çocuklar içinde geçerli . Mesela Kayra aşırı rahatsızdı doktor sadece ateşini düşürdü serumla bana direk randevu alıp poliklinik uzmanına götürmemi söylemişti biz sadece acil için buradayız ben normalde çocuk doktoru değilim deyip yazmamıştı düşün
Onu bilmiyorum ama iki ayrı doktor baktı biri ultrasona baktı diğeride sonuçlarıma

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur abla her acil ayni deyil maalesefki

Tüm sayfalar yüklendi.