Sorum var Acil 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice Hatice tarafından oluşturulan Acil 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil 🥺
Konbuyu başlatan Hatice Hatice
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Hatice Hatice

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 🌸Ben 37+2 günlük hamileyim ve bu gece uykudan uyandığımda yatağım suydu.İdrarmı kaçırmışım amniyon sıvısımı geldi hiç bilmiyorum doktordan dün geldim ve her şey normaldı çok şükür yeniden gidemiyorum çünki bu gün hastane çalışmıyor.Bebeğıme bi şey olurmu ne yapabilirim hiç bilmiyorum.Böyle durumlarda yani amniyon sıvısı boşaldıkta bebek eskisi gibi haraket edermi ?

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 🌸Ben 37+2 günlük hamileyim ve bu gece uykudan uyandığımda yatağım suydu.İdrarmı kaçırmışım amniyon sıvısımı geldi hiç bilmiyorum doktordan dün geldim ve her şey normaldı çok şükür yeniden gidemiyorum çünki bu gün hastane çalışmıyor.Bebeğıme bi şey olurmu ne yapabilirim hiç bilmiyorum.Böyle durumlarda yani amniyon sıvısı boşaldıkta bebek eskisi gibi haraket edermi ?
Acile gitmen en iyisi bekleme

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bebek susuz kalırsa nefes alamaz inşAllah hastaneye gitmişsindir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar