Sorum var Acill

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gulcan_878 tarafından oluşturulan Acill başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acill
Konbuyu başlatan gulcan_878
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gulcan_878

gulcan_878

Kayıtlı Üye
rank
Ben şimdi düzensiz adet oluyorum 18de adet oldum yumurtal günümü hesaplamıyorum 11’inde olacaktı 18’inde oldum bu ay sanki üçünde yumurtladığım gibi hissettim adet olacağım da adet olmadım gibi bi agri vardi yani silik silik olduğu ilk 17’sinde kanlar sanki yerleşme gibi 18’inde fazla oldu sonra parça düşmeye başladı et gibi düşük mü yapmışım her ay ağrılı olan adettım Buseler ağrısız geçti

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Düzensiz Adet ve Kanama Hakkında Endişe**

Merhaba, anlattıklarınız düşük ihtimalini düşündürüyor. Düzensiz adet döngünüz ve yaşadığınız kanama, özellikle parça düşmesi durumu doktor kontrolünü gerektirir.

**Önerilerim:**

* **Hemen bir doktora başvurun:** Bir kadın hastalıkları uzmanına görünerek muayene olmanız ve gerekli testlerin (kan testi, ultrason gibi) yapılması önemlidir. Bu şekilde durumunuz net olarak belirlenebilir ve gerekli müdahale yapılabilir.
* **Kanamanız devam ediyorsa:** Kanama miktarı ve süresi hakkında doktorunuza bilgi verin.
* **Ağrılarınız varsa:** Ağrılarınızın şiddeti ve karakteri hakkında doktorunuza bilgi verin.

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Lütfen doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.