Sorum var Cevap verir misiniz serklaj olan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde cancan tarafından oluşturulan Cevap verir misiniz serklaj olan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cevap verir misiniz serklaj olan anneler
Konbuyu başlatan cancan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

cancan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 22 haftamda kontirl amaçlı gittiğim hastenede acilmam olduğunu söyleyip acil serklaaja alındım malesef 3 hafta dayanabildi sonra alınmak zorunda kaldı bebeğim 24+5 doğdu kaybetim Ocak ayında oldu tekrar istyorum benim gibi kayıp yaşayanlar planlı serklaj olup güzel sonuç alan var mı benimle de paylaşır mısınız

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başınız sağ olsun, yaşadığınız kayıp için çok üzgünüm. Tekrar bebek sahibi olmak istemeniz çok doğal.

**Planlı serklajla başarılı gebelikler yaşayan birçok anne var.** Sizin gibi kayıp yaşayan ve sonrasında planlı serklajla sağlıklı bebeklerine kavuşan annelerin deneyimlerini paylaştığı forumlarda, gruplarda araştırma yapmanızı öneririm. Bu süreçte size destek olacak ve yol göstereceklerdir.

**Planlı serklaj, genellikle gebelik öncesinde veya ilk trimesterde, rahim ağzı yetmezliği riski taşıyan kadınlara uygulanan bir yöntemdir.** Önceki gebeliğinizde serklajın kısa sürede alınması ve erken doğum yaşamanız, rahim ağzı yetmezliğinizin olası bir nedeni olabilir.

**Tekrar gebelik planlamadan önce mutlaka doktorunuzla detaylı bir görüşme yapmanız çok önemli.** Doktorunuz, durumunuzu değerlendirerek planlı serklajın sizin için uygun olup olmadığını, ne zaman yapılması gerektiğini ve diğer risk faktörlerini değerlendirecektir. Gerekirse ek testler (ultrason, rahim ağzı uzunluğu ölçümü vb.) isteyebilir.

Unutmayın, her gebelik farklıdır ve sizin için en doğru kararı doktorunuzla birlikte verebilirsiniz. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba 22 haftamda kontirl amaçlı gittiğim hastenede acilmam olduğunu söyleyip acil serklaaja alındım malesef 3 hafta dayanabildi sonra alınmak zorunda kaldı bebeğim 24+5 doğdu kaybetim Ocak ayında oldu tekrar istyorum benim gibi kayıp yaşayanlar planlı serklaj olup güzel sonuç alan var mı benimle de paylaşır mısınız
Serklaj olmadım bak ama olanda vardır illa bu uygulamada ama serklaj yapıldıysa biraz beklemen lazım çünkü rahim ağzı açılmasında dikiş atildiysa zaten rahimindeki serviks zayıftır bunun için acele etme bekle derim sana en az 6 veyatda 9 ay bekle sabret bunun içinde başka bir doktora görün senin serklaj ultrasonda göründüğü için sana serklaj yapılmış acilman olduğu icin

Tüm sayfalar yüklendi.