Acilll ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Acilll ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,030 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acilll ya
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hafureren

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 18 haftalık gebeyim bu zamana kadar his bebeğimi hissetmedim sanki hamile değilim 3 gündür de kasık agrım var adet olacakmışım gibi korkuyrm ya agrıdan sanki hamile değilim bebeğimi neden hissetmiyorum acaba herşey yolunda az önce bir arkadaşımla konuştum adet agrısı dedim normal değil dedi hmn doktora git dedi korktum ya😔😔 siz bana yardımcı olurmusunuz 😔

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 18 haftalık gebeyim bu zamana kadar his bebeğimi hissetmedim sanki hamile değilim 3 gündür de kasık agrım var adet olacakmışım gibi korkuyrm ya agrıdan sanki hamile değilim bebeğimi neden hissetmiyorum acaba herşey yolunda az önce bir arkadaşımla konuştum adet agrısı dedim normal değil dedi hmn doktora git dedi korktum ya😔😔 siz bana yardımcı olurmusunuz 😔
İlk 3ay normal goruluyo ondan sonrası normal değilmiş canm Dr gorunsen iyi olur

P

Prens annesiii

Guest
Cnm ben 5 aylık Ken hissetmeye başladım hareketlerini fln
Eğer ağrın çoksa Bi doktora gitsen iyi olur

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ağrın için mutlaka doktora git canm enfeksiyon veya başka bişey olabilir ben bebegimi tam 20.haftada hissetmeye başladım daha erken hisseden veya daha geç hisseden anneler oluyor moralini bozma ama bana gore ufacık bı ağrı şüphe için hemen doktora gidilmesi lazim

Tüm sayfalar yüklendi.