Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana diyet verir diyetle şekerin düşene kadar diyetine devam edersin şekerin normale döndüğü zamanda şekerli ve hamur işini yemezsen normale düşer ama sakin ol bunda korkulacak bir durum yok
Korkma kuzum suyun sınırda ise telafisi olur .. düzelir zamanla benimde bebeğimin bacağı 1 hafta ilerdeydi en son gittiğimde sıkıntı yoktu bazi bebekler haftasına göre ilerde olabilir kafana takma .. şeker testi sonucun çıktı mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kuzum bende de şeker çıktı malesef.. şekerli ürünler fazla tüketmemen gerekiyor hamurisi felan hazır gıdalar .. sen diyetisyene gidersin o sana liste verir benim doktorum bana şekerini olc gönder dedi ama ben dikkat ediyorum eskisi gibi her istediğimi yiyemiyorum.. yesemde yok az bi.miktar
Diyetisyen de olur . Diyet verecek ilk bir hafta . Duruma göre bakacak . Hâlâ yüksek ise insülin hamilikte verir ki hiç korkma . Sen ve bebeğin için kontrol altında olacaksin. İyi şeker yüklemesi yaptirmissim