31. Haftada kanama olan var mi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 8 Mart 2023 #2 Yaseminn123' Alıntı: 31. Haftada kanama olan var mi Genişletmek için tıkla ... Normal deil doktora görün hemen
Yaseminn123' Alıntı: 31. Haftada kanama olan var mi Genişletmek için tıkla ... Normal deil doktora görün hemen
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 8 Mart 2023 #3 Normal değil kanama hemen hastaneye git canım inşallah hayirli haberlerle
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 8 Mart 2023 #4 Yaseminn123' Alıntı: 31. Haftada kanama olan var mi Genişletmek için tıkla ... Umarım doktora gitmişsindir. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Yaseminn123' Alıntı: 31. Haftada kanama olan var mi Genişletmek için tıkla ... Umarım doktora gitmişsindir. Hakkında hayırlısı olur inşallah
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 680 Konum Batman 8 Mart 2023 #5 Zeynep23' Alıntı: Umarım doktora gitmişsindir. Hakkında hayırlısı olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Gittim döndüm de şükür bişey yok dedi ilaç verdi kullanacaksın dedi Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2023 Hülya12' Alıntı: Normal değil kanama hemen hastaneye git canım inşallah hayirli haberlerle Genişletmek için tıkla ... Gittim canım şükür iyi dedi
Zeynep23' Alıntı: Umarım doktora gitmişsindir. Hakkında hayırlısı olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Gittim döndüm de şükür bişey yok dedi ilaç verdi kullanacaksın dedi Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2023 Hülya12' Alıntı: Normal değil kanama hemen hastaneye git canım inşallah hayirli haberlerle Genişletmek için tıkla ... Gittim canım şükür iyi dedi
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 8 Mart 2023 #6 yasemin.' Alıntı: Gittim döndüm de şükür bişey yok dedi ilaç verdi kullanacaksın dedi Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2023 Gittim canım şükür iyi dedi Genişletmek için tıkla ... Aminn canım çok şükür iyiymiş. gözün aydın. İlaç ne verdi
yasemin.' Alıntı: Gittim döndüm de şükür bişey yok dedi ilaç verdi kullanacaksın dedi Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2023 Gittim canım şükür iyi dedi Genişletmek için tıkla ... Aminn canım çok şükür iyiymiş. gözün aydın. İlaç ne verdi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 8 Mart 2023 #7 Çok şükür kuzum benim
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 680 Konum Batman 8 Mart 2023 #8 Zeynep23' Alıntı: Aminn canım çok şükür iyiymiş. gözün aydın. İlaç ne verdi Genişletmek için tıkla ... Almadım akşam eşim alacak ismini bilmiyorum bu yüzden
Zeynep23' Alıntı: Aminn canım çok şükür iyiymiş. gözün aydın. İlaç ne verdi Genişletmek için tıkla ... Almadım akşam eşim alacak ismini bilmiyorum bu yüzden
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 8 Mart 2023 #9 yasemin.' Alıntı: Almadım akşam eşim alacak ismini bilmiyorum bu yüzden Genişletmek için tıkla ... Düzenli kullan canım. Sağlıkla kavuşun inşallah
yasemin.' Alıntı: Almadım akşam eşim alacak ismini bilmiyorum bu yüzden Genişletmek için tıkla ... Düzenli kullan canım. Sağlıkla kavuşun inşallah
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 680 Konum Batman 8 Mart 2023 #10 Zeynep23' Alıntı: Düzenli kullan canım. Sağlıkla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin
Zeynep23' Alıntı: Düzenli kullan canım. Sağlıkla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin