Sorum var Hayırlı ramazanlar kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ümmübyr tarafından oluşturulan Hayırlı ramazanlar kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 366 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı ramazanlar kızlar
Konbuyu başlatan ümmübyr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

ümmübyr

Kayıtlı Üye
rank
5 aylık gebeyim bebeğim her hastaneye muayneye gittiğimde uyyo cinsiyetini bir türlü göremiyor bunun için ne yapabilirim yada bu durumu yaşayan oldu mu?

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
5 aylık gebeyim bebeğim her hastaneye muayneye gittiğimde uyyo cinsiyetini bir türlü göremiyor bunun için ne yapabilirim yada bu durumu yaşayan oldu mu?
Gitmeden çikolata meyve suyu şekerli şeyler yiyip içebilirsin bana da sonradan söylediler bunu cinsiyet için 2. gidişimde bu şekilde öğrendik

ümmübyr

Kayıtlı Üye
rank
Gitmeden çikolata meyve suyu şekerli şeyler yiyip içebilirsin bana da sonradan söylediler bunu cinsiyet için 2. gidişimde bu şekilde öğrendik
Yedim gittim ama ben çok hiperaktif biriyim sürekli dinlenen uzanan birisi değilim bir kaç kişiden görüş aldım onlarda sürekli hareket halinde olduğun için bebeğini yoruyosun dediler bende anlamadım gerçekten yorulduğu için mi oluyor acaba

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Yedim gittim ama ben çok hiperaktif biriyim sürekli dinlenen uzanan birisi değilim bir kaç kişiden görüş aldım onlarda sürekli hareket halinde olduğun için bebeğini yoruyosun dediler bende anlamadım gerçekten yorulduğu için mi oluyor acaba
Ben de aktif çalışıyordum neredeyse bütün şehri yürüyordum.İlkinde bilmiyordum dümdüz gittim uyuyordu, doktor göbeğimi salladı etti ultrasonun ucuyla dürtükledi uyanmadı ama çikolata yediğimde başta kordonun arkasına saklanmasına rağmen doktor doğru bildi kıpraştı gösterdi.Biraz da şans işi aslında 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben
Benim de öyle oldu bebeğim doğuma kadar göstermedi doktorlar sadece 2 kere tahmin verdi oda birinde kız birinde erkek dediler 😂😂

ümmübyr

Kayıtlı Üye
rank
Ben de aktif çalışıyordum neredeyse bütün şehri yürüyordum.İlkinde bilmiyordum dümdüz gittim uyuyordu, doktor göbeğimi salladı etti ultrasonun ucuyla dürtükledi uyanmadı ama çikolata yediğimde başta kordonun arkasına saklanmasına rağmen doktor doğru bildi kıpraştı gösterdi.Biraz da şans işi aslında 🤭
Banada yüksek ihtimalle erkek dedi ama emin olamadılar ne zaman gitsem uyuyor kasılmalarim başladı ağrılarım oldu ona rağmen uyyodu 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Banada yüksek ihtimalle erkek dedi ama emin olamadılar ne zaman gitsem uyuyor kasılmalarim başladı ağrılarım oldu ona rağmen uyyodu

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Yorgun olduğunda bebek de hareketsiz oluyor canım. Tok ve dinlenmiş şekilde gidersen görünebilir. Ultrason sırasında konuşup gülersen veya öksürürsen de hareket ediyor 😊

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Banada yüksek ihtimalle erkek dedi ama emin olamadılar ne zaman gitsem uyuyor kasılmalarim başladı ağrılarım oldu ona rağmen uyyodu 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Banada yüksek ihtimalle erkek dedi ama emin olamadılar ne zaman gitsem uyuyor kasılmalarim başladı ağrılarım oldu ona rağmen uyyodu
Bana da yüzde 70 kız demişti 😅 detaylıya kadar hep kordonu bacak arasına aldı göstermedi uyanık olsa bile bazı bebişler inatçı oluyor, anne karnında annelerini uğraştırmaya başlıyorlar 😅 Hayırlısı olsun ya sağlığı sıhhati yerinde olsun sağlıcakla doğsun büyüsün de varsın merak ettirsin 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.