Sorum var Acillll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Acillll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 777 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acillll
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 12345678

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 11 aylık kızım var 2 aylık hamileyim bana yardımcı olırmusunz napacam ben kızım dünden beri emmek istemiyor ilk defa gögsümde uyur hep bu sefer çok aglıyor soranlara sütün acı olmuş dediler bal sürdüm emdi peki sizce emse bebeğime süt zarar verirmi birşey olurmu mamamı versem yoksa emerse emzirim mi napacağımı bilmiyorm lütfen bildiklerinizi yazın ben hiç iyi değilim çok duygusalım aglıyrm hep 😭😭😭😭😭
Emzir canm aci olsa emez bebek aci olacaq zaten kendi kendiliyinden burakacak emiyorsa emdir gebelikden ola bilir duyğusal olmağın ben hergün alamasam ölürüm🤣

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 11 aylık kızım var 2 aylık hamileyim bana yardımcı olırmusunz napacam ben kızım dünden beri emmek istemiyor ilk defa gögsümde uyur hep bu sefer çok aglıyor soranlara sütün acı olmuş dediler bal sürdüm emdi peki sizce emse bebeğime süt zarar verirmi birşey olurmu mamamı versem yoksa emerse emzirim mi napacağımı bilmiyorm lütfen bildiklerinizi yazın ben hiç iyi değilim çok duygusalım aglıyrm hep 😭😭😭😭😭
Zaten 2 aylık hamileymissin sen o sutu içirme cunki o sütü o çocuk daha em mez hamile oldun için senin sütün acı mamaya başla bence sen

12345678

Kayıtlı Üye
rank
İkinciye hamileysen emmeyi terget bence zararlı hem sana hemde bebeğe

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar