Sorum var Acillll

• Konbuyu başlatan Meryemce8181
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Meryemce8181 tarafından oluşturulan Acillll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 211 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acillll
Konbuyu başlatan Meryemce8181
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bayanlar merhaba ben 26 haftalık gebeyim dün doktora gittim bebeğin iri olduğunu söyledi şeker yüklemesi yapılacak dedi ama ben korkuyorum zararı varmı yaptıran varmı acaba nasıl oluyo
Merhaba canim benim oglumda iri yapili.bir bebek demisti doktor onda kafan karismasin birsey olmaz
Seker yükleme testinide yaptirmani öneririm olasi bir sekerin varsa gerekli onlemleri baştan alinmis olur bebege zarari oldugunu düşünmüyorum 2 cocugumda da yaptirdim hic bir saglik problemi yasamadim

Nursen40

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar merhaba ben 26 haftalık gebeyim dün doktora gittim bebeğin iri olduğunu söyledi şeker yüklemesi yapılacak dedi ama ben korkuyorum zararı varmı yaptıran varmı acaba nasıl oluyo
Benim ikinci gebeliğim ilkindede yaptırdım şimdide hiçbir sorun yaşamadım eczaneden su gibi bişey aliyosunuz onu içtikten yarım saat 1 saat sonra kan alınıyor sonrada sonuca bakılıyor korkulacak bişey yok

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Canım çok kolay bir zararı da yok olası bir şey varsa önlenir canım korkulucak hiç bir şey yok ilk kadın doğuma gidiyorsun oradan açken kan şekerine bakacaklar sonra eczaneden aldığın glikoz şurubu içeceksin bir saat sonra kana bakacaklar bir saat sonra yine basit bir işlem bir zararı yok canım tadı da baklava şerbetinin biraz daha yoğunu özelde yapacaklarsa kendileri veriyor devletse satın alıp sen götürüyorsun canım aç gideceksin bu arada bende iki defa yaptırdm canım sülalemde şeker hastası şükür bir şey çıkmadi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar