Açlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Açlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,734 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Açlık
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nur123

...

Moderator
Mod
rank
24 haftaya Az kaldı ama yemeklerle hala kötüyüm bazen sinirden ağlayasım geliyor hep haşlama tüketiyorum havuç brokoli patates hafif kahvaltılık peynir yumurta bazen zorluyorum kendimi bir akşam yemeği yiyeyim diyorum sonu hüsran ekmek yiyeyim bari karnımı tok tutsun diyorum oda yok ne zaman geçecek bu durum şaşırdım artık 😔
Bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa sıkma canını canım.Doktora sordunmu neden iştahın yok.Mesela benimde ilk aylarda çok midem bulandı.Yemeye kendimi çok zorladım.Şükür 5. Ayımda düzeldim.Ama bazı yiyecekleri yiyemiyorum halen.Seninkide geçer inşaAllah canım😘

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa sıkma canını canım.Doktora sordunmu neden iştahın yok.Mesela benimde ilk aylarda çok midem bulandı.Yemeye kendimi çok zorladım.Şükür 5. Ayımda düzeldim.Ama bazı yiyecekleri yiyemiyorum halen.Seninkide geçer inşaAllah canım😘
Yani kaç defa konuştuk bazı gebeliklerin zor geçtiğini 9 ay boyunca mide bulantısı olan hastaları olduğunu söyledi önce ilaç kullanmayı denedik olmadı sonra serumlar aldım sürekli aşırı kilo kaybım oldu 10 kilo verdim yatış istedi oğlum var diye yatamadım 3 kilo almışım şimdiye kadar sorun zaten bebekte değil şükür ama açlık insanı çok yıpratıyor belki tavsiyesi olan anneler vardır diye yazdım hafif ama doyurucu tarifleriniz varsa onlarda talibim çünkü haşlama yemekten bana gına geldi 😊

• Beğen
Tepkiler: ...

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yani kaç defa konuştuk bazı gebeliklerin zor geçtiğini 9 ay boyunca mide bulantısı olan hastaları olduğunu söyledi önce ilaç kullanmayı denedik olmadı sonra serumlar aldım sürekli aşırı kilo kaybım oldu 10 kilo verdim yatış istedi oğlum var diye yatamadım 3 kilo almışım şimdiye kadar sorun zaten bebekte değil şükür ama açlık insanı çok yıpratıyor belki tavsiyesi olan anneler vardır diye yazdım hafif ama doyurucu tarifleriniz varsa onlarda talibim çünkü haşlama yemekten bana gına geldi 😊
Nurum biraz zorlasan aslında, kendini

Tüm sayfalar yüklendi.