Açlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Açlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,746 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Açlık
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 3
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nur123

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım inşallah bazen duyardım 7 8 ay hatta doğuma kadar aç gezdim kilo verdim diyeni ya bırak Allah aşkına olur mu öyle şey derdim içimden serum falan 4 5 aya kadar idare ettim ama geçmedi bir türlü bu ayın sonuna biter inşallah tek umudum 🙏
Bitecek diye dusun başka birşeyler düşünme gerçekten geçecek inşallah 🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bitecek diye dusun başka birşeyler düşünme gerçekten geçecek inşallah 🤗
İnşAllah canım 😇🙏🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seni cok iyi anliyorum, Ilk bebegim de o saydiklarini dahi yiyemiyordum cunku hersey kotu kokuyordu zaten zayiftim 7 aya kadar hic kilo almadim hatta verdim suan anmak bile istemiyorum ama dunya guzeli kibarcik bi kizim oldu o acliga zorluga degdi .. evladini kucagina alana kadar zor olucak ama sabret canim ..
Allahım bağışlasın iyi olsunlarda benimde aklım fikrim kızımda oluyor hep doğru düzgün yiyemediğim için acaba yeterli besleniyor mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi 🙏

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
24 haftaya Az kaldı ama yemeklerle hala kötüyüm bazen sinirden ağlayasım geliyor hep haşlama tüketiyorum havuç brokoli patates hafif kahvaltılık peynir yumurta bazen zorluyorum kendimi bir akşam yemeği yiyeyim diyorum sonu hüsran ekmek yiyeyim bari karnımı tok tutsun diyorum oda yok ne zaman geçecek bu durum şaşırdım artık 😔
Kuzum benim daha yiyemiyorsınmu Nur mesela et döner vs şeylerden yiyemiyordun

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
24 haftaya Az kaldı ama yemeklerle hala kötüyüm bazen sinirden ağlayasım geliyor hep haşlama tüketiyorum havuç brokoli patates hafif kahvaltılık peynir yumurta bazen zorluyorum kendimi bir akşam yemeği yiyeyim diyorum sonu hüsran ekmek yiyeyim bari karnımı tok tutsun diyorum oda yok ne zaman geçecek bu durum şaşırdım artık 😔
Hadi yaa çok geçmiş olsun gercekden çok zor bu haftaya kadar bitmiş olması lazımdı. Allah kolaylık versin yoğurt falan yemeye çalış en azından. İlk zamanalr bende 2 kaşık yulafi robotta çekip un haline getiriyodum üstüne 1 tane muz 2 kaşık yoğurt bir bardak da süt atıp çekiyodum. Tok tutuyodu. Yulaf zaten çok besleyici böyle tadı da gelmiyor. Bı dene istersen

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim daha yiyemiyorsınmu Nur mesela et döner vs şeylerden yiyemiyordun
Yok canım hala yaklaşmıyorum onlara et çok çok ağır geliyor

Hadi yaa çok geçmiş olsun gercekden çok zor bu haftaya kadar bitmiş olması lazımdı. Allah kolaylık versin yoğurt falan yemeye çalış en azından. İlk zamanalr bende 2 kaşık yulafi robotta çekip un haline getiriyodum üstüne 1 tane muz 2 kaşık yoğurt bir bardak da süt atıp çekiyodum. Tok tutuyodu. Yulaf zaten çok besleyici böyle tadı da gelmiyor. Bı dene istersen
Denerim canım tok tutuyorsa valla yaparım

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım hala yaklaşmıyorum onlara et çok çok ağır geliyor

Denerim canım tok tutuyorsa valla yaparım
Yulaf zaten çok besleyici vitamin mineral açısından da zengin bence dene inşallah iyi gelir 🤲🏻

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yulaf zaten çok besleyici vitamin mineral açısından da zengin bence dene inşallah iyi gelir 🤲🏻
İnşAllah canım teşekkür ederim 🤲

İyi ettin cnm afiyet bal şeker olsun vücudunuza saglık olsun kuzum
Amin canım tüm bebişlerimize şifa olsun

O haftalardayken bende öyleydim qecti şimdi çok şükür 36+1 haftaliqm kanara qibi yiyorum yine duymuyorum. Sabrın sonu selamettir az kalms seninde nurcum bu qünleri bende böyleydim diye anlattqin zaman olur 🤗
İnşAllah dediğin gibi olur canım 🥰

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.