Merhaba Adana şehir hastanesinde önerebileceginiz bir dr varmı
D Demos Kayıtlı Üye Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 9 21 Şubat 2021 #2 Hayriye' Alıntı: Merhaba adana da mersa hastahanesinde mehmet özmen var özel olarak da muzaffer şengül var herkes aşırı övüyor Genişletmek için tıkla ...
Hayriye' Alıntı: Merhaba adana da mersa hastahanesinde mehmet özmen var özel olarak da muzaffer şengül var herkes aşırı övüyor Genişletmek için tıkla ...
E Emine01 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 31 7 Mart 2021 #3 Altinkoza hastanesi ersin surmeliler bende ona gidiyorum çok memnunum. Çok.ilgili ve normal doğum taraftarı.
Altinkoza hastanesi ersin surmeliler bende ona gidiyorum çok memnunum. Çok.ilgili ve normal doğum taraftarı.
G Gamzeeee Guest 8 Mart 2021 #4 Emine01' Alıntı: Altinkoza hastanesi ersin surmeliler bende ona gidiyorum çok memnunum. Çok.ilgili ve normal doğum taraftarı. Genişletmek için tıkla ... Bana da o Dr önerdiler. Ama kafam karışık sen memnun musun. Muayenesi kaç dakika sürüyor ayrıntılı anlatıyor mu yoksa bebek iyi deyip geçiyor mu.
Emine01' Alıntı: Altinkoza hastanesi ersin surmeliler bende ona gidiyorum çok memnunum. Çok.ilgili ve normal doğum taraftarı. Genişletmek için tıkla ... Bana da o Dr önerdiler. Ama kafam karışık sen memnun musun. Muayenesi kaç dakika sürüyor ayrıntılı anlatıyor mu yoksa bebek iyi deyip geçiyor mu.
G Gamzeeee Guest 8 Mart 2021 #5 Emine01' Alıntı: Altinkoza hastanesi ersin surmeliler bende ona gidiyorum çok memnunum. Çok.ilgili ve normal doğum taraftarı. Genişletmek için tıkla ... Bana da öneride bulundular ama gerçekten memnun musun ben doktor konusunda kafam çok karışık içime sinmiyor normal doğumu öneren ve ayrıntılı ilgilenen bı Dr istiyorum
Emine01' Alıntı: Altinkoza hastanesi ersin surmeliler bende ona gidiyorum çok memnunum. Çok.ilgili ve normal doğum taraftarı. Genişletmek için tıkla ... Bana da öneride bulundular ama gerçekten memnun musun ben doktor konusunda kafam çok karışık içime sinmiyor normal doğumu öneren ve ayrıntılı ilgilenen bı Dr istiyorum