Allah Allah zamanla düzelir inşallah kuzum ya İnşallah canım
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 650 29 Mayıs 2023 #31 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah Allah zamanla düzelir inşallah kuzum ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah Allah zamanla düzelir inşallah kuzum ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Mayıs 2023 #32 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: İnşallah canım Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 29 Mayıs 2023 #33 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Arkadaşlar doğum yapalı 13 ay oldu ilk 6ay regli olmadım sonra düzenli gelmeye başladı geçen ay 2 gün geciktim bu ayda tam7 gün geçmiş sizinde böyle oluyor mu eşimin korunmasina rağmen hamile kalmaktan ödüm kopuyor Genişletmek için tıkla ... Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gerek kalmadi canm benm sabah lekelenme oldu çok şükür bu ayida atlattım bu bünye 2. Bebise hazır değil Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Arkadaşlar doğum yapalı 13 ay oldu ilk 6ay regli olmadım sonra düzenli gelmeye başladı geçen ay 2 gün geciktim bu ayda tam7 gün geçmiş sizinde böyle oluyor mu eşimin korunmasina rağmen hamile kalmaktan ödüm kopuyor Genişletmek için tıkla ... Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gerek kalmadi canm benm sabah lekelenme oldu çok şükür bu ayida atlattım bu bünye 2. Bebise hazır değil Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 650 30 Mayıs 2023 #34 Ozlem003' Alıntı: Gözün aydın Genişletmek için tıkla ... Sağol canm