Adet sonrası hamile kalınır mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Adet sonrası hamile kalınır mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,774 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet sonrası hamile kalınır mı
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Hayır o zaman benimde tuhafıma gitmişti kahverengi ve adet gibi çok kanama yoktu çok azdı ve 3 gün de bitti hatta 3. Günü çok çok az geldi yoka yakın normalde benim adet günüm 10 gün sürer anneme dedim annem hatta kesin hamilesin dedi ablamda çünkü onunda öyle olmuş.. eşime bile mujdemi isterim demişti Sümeyra hamile eşim güldü dedi daha geçenlerde adet oldu bir dahaki ay hamile olduğunu öğrendim 7 haftalık
Ay en güzel 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben üstüne mi oldm bilmiyorm ama 2 gün sürmüştü ve doğru düzgn bişey de gelmemişti bidahaki ay adet olmayınca test yaptm pozitif cıktı doktora gittiğimde kese vardı bi hafta sonrada gördm ztn😀 Rabbim herkese nasip etsin
Amin canım insallah🥰ben ama normal adet oldum geçen ay yinede hamile olabilirmiyim acaba

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Her ay çocuk için deniliyor ya hani diyelimki bulundumuz ayda denedik bidaki ay hani öğreniyor ya hamile miyim diye adet geldi ama normal bir şekilde yinede. Hamile olma ihtimali varmı acaba adete rağmen ondan sonraki ay da öğrenen varmı biraz a geç öğrenen yani
Bizzat ben 🖐🏻 adet olmuşum üstüne. Yani şöyle 9 Eylül ilk adet günüm aynı zamanda döllenme günü de olmuş. Normalde 8 gün süren adetim 6.gününde bitmişti. Ekim ayında adetim 13 gün felan gecikince öğrendim 5 haftayı geçtik bir süredir gebe olduğumu. Beta hcg Bayaa yüksek çıkmıştı.

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Bizzat ben 🖐🏻 adet olmuşum üstüne. Yani şöyle 9 Eylül ilk adet günüm aynı zamanda döllenme günü de olmuş. Normalde 8 gün süren adetim 6.gününde bitmişti. Ekim ayında adetim 13 gün felan gecikince öğrendim 5 haftayı geçtik bir süredir gebe olduğumu. Beta hcg Bayaa yüksek çıkmıştı.
Hmm, 🥰😍Sagolun cevaplar için canlarim

AleynaT

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bisey sorcam merak etdim diyelimki bir ayı değerlendirildi bebek için ama ondan sonra bidaki ay adet oldunuz normal ve sonraki ay adet olmadınız hamile oldunuzu öğrendiniz yani öyle bisey mümkün mü
Evet canım, ben hamile kaldıktan bir hafta sonra adet görmüş oluyorum bebeğimin haftasına bakıldığında ama diğer ay görmedim o vesileyle öğrendim hamile olduğumu

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.