Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif

• Konbuyu başlatan İloss
  • Toplam 0 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İloss tarafından oluşturulan Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif
Konbuyu başlatan İloss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İloss
İ

İloss

Guest
Hanımlar adatime 4 gün kala erken gebelik testi kullandım negatif çıktı. Dün adet olmam lazımdı olmadım adetim bir gün gecikti göğüs hassasiyeti ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. yine test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum Sizce hamile olabilir miyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hanımlar adatime 4 gün kala erken gebelik testi kullandım negatif çıktı. Dün adet olmam lazımdı olmadım adetim bir gün gecikti göğüs hassasiyeti ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. yine test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum Sizce hamile olabilir miyim
4 5 gun bekle canim bende ayni senin gibi erken test yaptim negatif cikti adet gunumden 1 gun sonra yine test yaptim yine negatifti 5 gun gecti hala adet olmamistim bende korktum doktora gittim kan testi yapti pozitif cikti .

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.