Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 15 Aralık 2021 #1 Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 15 Aralık 2021 #2 Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Adetın gecıktınden sonra kan versen kesin sonuc cikar canım niye gecikmeden veriyorsun kan
Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Adetın gecıktınden sonra kan versen kesin sonuc cikar canım niye gecikmeden veriyorsun kan
Anneyim mutluyum ❤️😍 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 15 Aralık 2021 #3 Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Gebelik varsa çıkar benim adetime 1 hafta vardı çıktı kanda
Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Gebelik varsa çıkar benim adetime 1 hafta vardı çıktı kanda
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 15 Aralık 2021 #4 Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Evet çıkar
Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Evet çıkar
2 prenses1prens annesi Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1,376 Konum Kırıkkale 15 Aralık 2021 #5 Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Eğer varsa büyük ihtimal çıkar cnm Allahım gönlüne göre versin
Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Eğer varsa büyük ihtimal çıkar cnm Allahım gönlüne göre versin
V Vvvv Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 401 15 Aralık 2021 #6 Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Cnm benim 3 gün gec dollenmeymis ve adete 1 gün kala veya adet gunumdu kan verdim 40 cikti. İns seninde cikar cnm
Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Cnm benim 3 gün gec dollenmeymis ve adete 1 gün kala veya adet gunumdu kan verdim 40 cikti. İns seninde cikar cnm
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 15 Aralık 2021 #7 Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Şüpelendim obdan cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Vvvv' Alıntı: Cnm benim 3 gün gec dollenmeymis ve adete 1 gün kala veya adet gunumdu kan verdim 40 cikti. İns seninde cikar cnm Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Grsl' Alıntı: Evet çıkar Genişletmek için tıkla ... İnşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Prenses ve prens annesi 😍' Alıntı: Gebelik varsa çıkar benim adetime 1 hafta vardı çıktı kanda Genişletmek için tıkla ... Sizde nasil belirtliler vardi acaba
Sibel09hasan' Alıntı: Selam anneler adetime 4 gün kala kan test yapmaya geldim sizce cıkarmi gebe olup olmadigim Genişletmek için tıkla ... Şüpelendim obdan cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Vvvv' Alıntı: Cnm benim 3 gün gec dollenmeymis ve adete 1 gün kala veya adet gunumdu kan verdim 40 cikti. İns seninde cikar cnm Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Grsl' Alıntı: Evet çıkar Genişletmek için tıkla ... İnşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Prenses ve prens annesi 😍' Alıntı: Gebelik varsa çıkar benim adetime 1 hafta vardı çıktı kanda Genişletmek için tıkla ... Sizde nasil belirtliler vardi acaba
Anneyim mutluyum ❤️😍 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 15 Aralık 2021 #8 Sibel09hasan' Alıntı: Şüpelendim obdan cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Tşk ederim cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 İnşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Sizde nasil belirtliler vardi acaba Genişletmek için tıkla ... Mide ağrıması şişkinlik halsizlik falan vardı bende
Sibel09hasan' Alıntı: Şüpelendim obdan cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Tşk ederim cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 İnşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Sizde nasil belirtliler vardi acaba Genişletmek için tıkla ... Mide ağrıması şişkinlik halsizlik falan vardı bende
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,292 Konum Siirt 15 Aralık 2021 #9 Benimde adetime 5-6 gün vardı doktor çok erken bişey çıkmaz dedi ama beta 15 çıktı
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 15 Aralık 2021 #10 Prenses ve prens annesi 😍' Alıntı: Mide ağrıması şişkinlik halsizlik falan vardı bende Genişletmek için tıkla ... 16.60 cıktı beta sınırda dedi ne demek Mervercan' Alıntı: Benimde adetime 5-6 gün vardı doktor çok erken bişey çıkmaz dedi ama beta 15 çıktı Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Prenses ve prens annesi 😍' Alıntı: Gebelik varsa çıkar benim adetime 1 hafta vardı çıktı kanda Genişletmek için tıkla ... Kacti değerler sizde bnöim 16.60 Son düzenleme: 15 Aralık 2021
Prenses ve prens annesi 😍' Alıntı: Mide ağrıması şişkinlik halsizlik falan vardı bende Genişletmek için tıkla ... 16.60 cıktı beta sınırda dedi ne demek Mervercan' Alıntı: Benimde adetime 5-6 gün vardı doktor çok erken bişey çıkmaz dedi ama beta 15 çıktı Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Aralık 2021 Prenses ve prens annesi 😍' Alıntı: Gebelik varsa çıkar benim adetime 1 hafta vardı çıktı kanda Genişletmek için tıkla ... Kacti değerler sizde bnöim 16.60