Sorum var Ağız kuruluğu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Ağız kuruluğu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,513 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağız kuruluğu
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Hadi inşallah hirslisin verirsin sen
Önceki kilon kacti
65 kiloydum ama kendi mi baya salmıştım saldigim zaman hamile kalmışım 75 hamile kaldim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hm anladım kuzum o zaman diyet ile hızlıca istediğin kiloya ulaşabilirsin heomi kiloluydun yoksa doğumdan sonraki kilolar mi
Evlendiğin zaman 55 kiloydun sonra kilo aldim 85 kilodan diyet yaparak 65 kiloya geldim somra kendimi saldım 75 hamile kaldım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
65 kiloydum ama kendi mi baya salmıştım saldigim zaman hamile kalmışım 75 hamile kaldim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evlendiğin zaman 55 kiloydun sonra kilo aldim 85 kilodan diyet yaparak 65 kiloya geldim somra kendimi saldım 75 hamile kaldım
Yaaa işte evlilik bu ya insani tüm anlamıyla değiştiriyor hele birde kadın olmak anne olmak ...
Bende evlendiğim zaman 50 kilo idim kuzum ilk gebeliğimde 59 doğum yaptım sonra ikinci gebeliğimde 65 ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim şu an 60 tekrar

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa işte evlilik bu ya insani tüm anlamıyla değiştiriyor hele birde kadın olmak anne olmak ...
Bende evlendiğim zaman 50 kilo idim kuzum ilk gebeliğimde 59 doğum yaptım sonra ikinci gebeliğimde 65 ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim şu an 60 tekrar
Şuan senin bu kilo sana fazla geliyor belki 65 ama bn yüksek kiloda olduğum için 65 bana çok düşük kilo geliyor tabi evlilik insani değiştiriyor ama inşaALLAH bu kilo üstüme yapışıp kalmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar