Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,103 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Halitcan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 15 hafta 2 günlük hamileyim en başından beri bulantım falan hiç yok hiçbir belirtim yok ama acayip şekilde sırt ağrım var omuriligim kırılcak gibi resmen yaşayanlar varmı böyle

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canim gebelik başından beri şuan 24+2 oldum bnde mide bulantısı kusma hic bse olmadı dediğin gibi sırt ağrısı öldürüyordu beni bazen halada ole
Anladım peki bunun cinsiyet ile alakası varmı sizce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım peki bunun cinsiyet ile alakası varmı sizce
Çünkü ilk gebeliğim daha farklı geçmişti kızımda bulantı kusma fazla fazla vardı

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 15 hafta 2 günlük hamileyim en başından beri bulantım falan hiç yok hiçbir belirtim yok ama acayip şekilde sırt ağrım var omuriligim kırılcak gibi resmen yaşayanlar varmı böyle
Canım bende şuan 19 haftalık hamileyim en başında beridir sırt ağrısı çekiyorum halada çekiyorum dediğin gibi omurga eğriliği çok kötü oluyorum bende yani hiç gececek gibide değil galiba bu böyle devam edecek ta doğuma kadar

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım bende şuan 19 haftalık hamileyim en başında beridir sırt ağrısı çekiyorum halada çekiyorum dediğin gibi omurga eğriliği çok kötü oluyorum bende yani hiç gececek gibide değil galiba bu böyle devam edecek ta doğuma kadar
Cinsiyeti öğrendiniz mi peki

Tüm sayfalar yüklendi.