Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif'in annesi tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,281 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Elif'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Elif'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. Kalçam ve bacağımda şiddetli bir ağrı var yürümekte zorluk çekiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapmalıyım ve neler yaptınız. Sevgiler

Elif'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kalsiyum eksikliğinden olur canım her gün süt iç
Mide bulantısı yaşıyorum hemde öyle kötü ki 2 günde bir serum alıyorum. O kadar ağır geçiyor süt içemiyorum. Bende tahmin ettim kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir diye. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. Kalçam ve bacağımda şiddetli bir ağrı var yürümekte zorluk çekiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapmalıyım ve neler yaptınız. Sevgiler
Gecmis olsun cnm bende 16 haftaligim . Bende bacak agrisi cekiyordum hatta karin agrisida. Doktir karin agrin normal kaslar buyume yapiyor dedi. Bacak agrisi icinde magnezyuma devam dedi. Sen bir doktoruna sor istersen. Ben agridan uyuyamiyordum inan

Elif'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun cnm bende 16 haftaligim . Bende bacak agrisi cekiyordum hatta karin agrisida. Doktir karin agrin normal kaslar buyume yapiyor dedi. Bacak agrisi icinde magnezyuma devam dedi. Sen bir doktoruna sor istersen. Ben agridan uyuyamiyordum inan
Perşembe günü randevum var canım gerçekten dayanılmaz ağrı oluyor. Hani tek ben olsam hiç problem yok ama 4.5 yaşında bir kızım var o da bana muhtaç yine çok anlayışlı kurban olduğum. Teşekkür ederim cevabın için sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Gittiğinde druna söyle canım magnezyum iyi geliyor genelde o ağrılara erken mi senin için bilemedim ama en doğrusunu drun söyler geçmiş olsun

Elif'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gittiğinde druna söyle canım magnezyum iyi geliyor genelde o ağrılara erken mi senin için bilemedim ama en doğrusunu drun söyler geçmiş olsun
Bugün yazdım kendisine tatilde olduğu için cevap vermedi gördü. İlk hamilelikte böyle bir şey yaşamadım bu hamileliğim çok Zor geçiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bugün yazdım kendisine tatilde olduğu için cevap vermedi gördü. İlk hamilelikte böyle bir şey yaşamadım bu hamileliğim çok Zor geçiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Canım her gebelik bir olmuyor gebelik sayısı arttıkça daha da yıpranmış oluyor vücut, bi öncekinden daha zor geçiyor. Geçenlerde benim Dr da açmamıştı teli acil bi durum olsa ne olacak çok merak ediyorum. Amin canım benim inşallah 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.