Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim gördüğüm kadarıyla negatif canım Allah gönlüne göre versin eğer çok gecikmen olupta bu testi yaptıysan ve buna rağmen böyle negatif çıktıysa garanti olması için kan vermeni öneririm
Canım kanında negatif çıkmış, buraya defalarca farklı gebelik testleri atıyorsun ama yok işte. Gebelik testini 2 günde bir değil haftada bir yada iki haftada bir yap
Canım kanında negatif çıkmış, buraya defalarca farklı gebelik testleri atıyorsun ama yok işte. Gebelik testini 2 günde bir değil haftada bir yada iki haftada bir yap
Niye azarlar gibi yazıyorsun? Test fotoğrafı atmak yasaksa raporlayabilirsin. Burda ego kasmana gerek yok. Rahatsızsan konuya girip mesaj yazma mecburiyetin de yok. Çok kırıcısın
Niye azarlar gibi yazıyorsun? Test fotoğrafı atmak yasaksa raporlayabilirsin. Burda ego kasmana gerek yok. Rahatsızsan konuya girip mesaj yazma mecburiyetin de yok. Çok kırıcısın
Ego kasma gibi bir derdim yok. Test negatif, kan negatif. Benim yazımı nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın gaaayette normal yazmışım. Stresini benden çıkarma