Evet hafifti hiç siddetlenmedi işte demek herkezde ayni olmuyormuHafif miydi sancılarınız
Evet hafifti hiç siddetlenmedi işte demek herkezde ayni olmuyormuHafif miydi sancılarınız
Sağlıkla alirsin canim insallah kucagina bende de özellikle bir haftadır ayaktayken bile bebek direndiği için midir bilemem ama bir taş gibi oluyo ne biçim kasiklarimda belimde sancılar oluyo ara ara ama gün içinde bir çok kez kısa sürüyo sancılar ateş basiyo böyle sancı geldimi dün kontrolde nst ye baglandim 20 dakika içinde 3 kere 30 lara çıktı sancı ama doktor normal dedi bişey de demedi Bilmiyor um valla bugün 36 haftalık olduk sağlıkla bir doguraydim hepimiz de bir avazda kurtulalim canlarim sagsaglimKızlar bugün öğleden beri belim ve kasiklarimda ağrı var. 37+ 4 um. Acaba artar mı doğum başlangıcı olabilir mi. Çok heyecanlıyım. Ne zaman artar acaba
Amin inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allah imSağlıkla alirsin canim insallah kucagina bende de özellikle bir haftadır ayaktayken bile bebek direndiği için midir bilemem ama bir taş gibi oluyo ne biçim kasiklarimda belimde sancılar oluyo ara ara ama gün içinde bir çok kez kısa sürüyo sancılar ateş basiyo böyle sancı geldimi dün kontrolde nst ye baglandim 20 dakika içinde 3 kere 30 lara çıktı sancı ama doktor normal dedi bişey de demedi Bilmiyor um valla bugün 36 haftalık olduk sağlıkla bir doguraydim hepimiz de bir avazda kurtulalim canlarim sagsaglim
Olabilir canm bende 36.haftada sancılarım vardı yalancı sancılar sanmıştım 37+5te doğurdumKızlar bugün öğleden beri belim ve kasiklarimda ağrı var. 37+ 4 um. Acaba artar mı doğum başlangıcı olabilir mi. Çok heyecanlıyım. Ne zaman artar acaba
AaOlabilir canm bende 36.haftada sancılarım vardı yalancı sancılar sanmıştım 37+5te doğurdum
Ama yalancı sancı deyip geçme benim bı hafta öyleydi sancı geliyordu sonra geciyodu bide doktora gittim 8santim acilmam vardı çocuk nefessiz kaldı içimde oyuzden dikkat etBenim dünkü ağrılarım geçti yalancı sanciymis demekki
Haftaya salı kontrole gdicem canım. Allah korusun inseallah öyle bir şey yok turAma yalancı sancı deyip geçme benim bı hafta öyleydi sancı geliyordu sonra geciyodu bide doktora gittim 8santim acilmam vardı çocuk nefessiz kaldı içimde oyuzden dikkat et
İnsalah canım bı sıkıntı cikmazHaftaya salı kontrole gdicem canım. Allah korusun inseallah öyle bir şey yok tur