😅ah bu hormonlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan 😅ah bu hormonlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,221 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 😅ah bu hormonlar
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar sizde benim gibi herseyi hormonlarinn üsdune atirsiz🤣
Screenshot_20211022-185134_Google.jpg

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ama gerçekten de oyle :)
Evet ya🤣💝👶👶
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen ben.her şeye kızdığımda sinirlenib bağırdıgım zaman ben bir şey yapmıyorum benlik deyil diyorum.Henüz 6+5 hamileyim ..her şeyi hormonlara bağlıyorummm😂😂
Ben kocamla surekli dalawiyordim ilk aylarda🤣.amma indi o qederde hele deyil🤣sendede kececek belediki kef ele🤣qoy nazini ceksin👶😉
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen ben.her şeye kızdığımda sinirlenib bağırdıgım zaman ben bir şey yapmıyorum benlik deyil diyorum.Henüz 6+5 hamileyim ..her şeyi hormonlara bağlıyorummm😂😂
Ben kocamla surekli dalawiyordim ilk aylarda🤣.amma indi o qederde hele deyil🤣sendede kececek belediki kef ele🤣qoy nazini ceksin👶😉

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Hormonlar başa bela...valla kendimden sogutcam adamı resmen.bi anda parlamalar mı dersiniz.tavuk gibi her köşede uyuya kalmak mı dersiniz.mide bulantısı cabası...ohoooo....
Uyuya kalmayi deme🤣 kocam deliriyio ne kadar uyuyorsun benimle ilgilen diyi☹

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Valla bizim hormonlar da tavan yaptı ne yapacağımı şaşırdım sonra pişman oluyorum konuştuğumda bağırdığımdan ötürü ama yine aynı ya

Tüm sayfalar yüklendi.