😅ah bu hormonlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan 😅ah bu hormonlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,221 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 😅ah bu hormonlar
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Mukaddes

Kayıtlı Üye
rank
Yalandan bağırıyorum boş boşuna sinir yapıyorum sonra kendi kendime düşünüyorumki Ya bir şey yapmadı yazık neden sinirlendimki bem şimdii...😂😂
Hemde nasıl bi vicdan sızısı dimi..eşimde gerçekten ayrı bi çaba sarfediyor.yardımcı oluyo fazlası yani.hiç haketmiyo hormon felan😅🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uyuya kalmayi deme🤣 kocam deliriyio ne kadar uyuyorsun benimle ilgilen diyi☹
Deneme ye gerek yok ki...adam daah çayımı tazelemeden ben uyumuş oluyorum.çoğu gece iyi geceler demişmiydim acaba diyorum sabahında tabi😅🤣

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Kac yawindadiki kocan? 🤣🤣
31 Yaşında.6yaş büyük benden🤭😀

Hemde nasıl bi vicdan sızısı dimi..eşimde gerçekten ayrı bi çaba sarfediyor.yardımcı oluyo fazlası yani.hiç haketmiyo hormon felan😅🤣

Deneme ye gerek yok ki...adam daah çayımı tazelemeden ben uyumuş oluyorum.çoğu gece iyi geceler demişmiydim acaba diyorum sabahında tabi😅🤣
Aynen yaa sonra gidib özür diliyorumm benlik bir şey diyil diyorum.O daa saolsun Çok Anlayışla karşılıyor❤️🥰 Çok Çabalıyorum Boş boş yere kızmamayaa...🤭

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
31 Yaşında.6yaş büyük benden🤭😀

Aynen yaa sonra gidib özür diliyorumm benlik bir şey diyil diyorum.O daa saolsun Çok Anlayışla karşılıyor❤️🥰 Çok Çabalıyorum Boş boş yere kızmamayaa...🤭
Menimkin 33 13 yaw boyikdu menen severek evlenmiwik💕 hele yawda olanlar sebirli olur🤣 qoxma dozerler

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Menimkin 33 13 yaw boyikdu menen severek evlenmiwik💕 hele yawda olanlar sebirli olur🤣 qoxma dozerler
He çook sebirlidi.Mamam esebleşir birden deyir maşallah Allah onun sebrinden menede versin deyir...Deyir Azz yazık fırlanıree başınnaa men olsam Seni 2 günde saxlamarammm.deyirem yazık canım men neyniremkii deyir day neynemirsenkii🤭🤭🤭Ben neymişim bee😂😂😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
He çook sebirlidi.Mamam esebleşir birden deyir maşallah Allah onun sebrinden menede versin deyir...Deyir Azz yazık fırlanıree başınnaa men olsam Seni 2 günde saxlamarammm.deyirem yazık canım men neyniremkii deyir day neynemirsenkii🤭🤭🤭Ben neymişim bee😂😂😂
🤣🤣🤣men hemiwe hele deyurem men neledimki🤣 birde o ywada kiwiler artiq ata olmaq ucun sebirsizlenir nazmizi cekeler

Tüm sayfalar yüklendi.