Kızlar merhaba burda yeniyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde papatyahanim tarafından oluşturulan Kızlar merhaba burda yeniyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 188 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Kızlar merhaba burda yeniyim
Konbuyu başlatan papatyahanim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

papatyahanim

Kayıtlı Üye
rank
Nasılsınız öncelikle💖bir kız annesiyim ve burda da gebelerin ve annelerin anneler gününü kutluyorum 💐💐💐kızlar birşey söylemek istiyorum aile içi derdimi kime söylesem bilemeedim💔6 aydir görümcem bizde kalıyor yazın gitcem diye geldi smdi gidip tekrardan gelmek istiyor eşime söylüyor o da gel iş bul çalış burda diyor adamla özel hayatımız kalmadı arkds gbi olduk aynı evde sözde gidecekti burayı çok beğendi galiba ailesinin yanına gitsin banane arkdslarinin yanına gitcekti sözde vazgeçti eşime artık sıkılıp bunaldığımı söyledim özel hayat hiçbir şey kalmadı çocuğa oda bile yapmadıgi için her şeyimiz öyle bunaltıcı abartiyorsun diyor ve eşimden uzaklaşmaya başladım artık zaten çocukla öyle oluyor aynı odada ne mümkün hata ben de mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim 🍁 🍁

Teşekkür ederim 🍁 🍁

Teşekkür ederim 🍁 🍁

Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle aramıza hoş geldin! 💖 Annelik yolculuğunda yalnız olmadığını bilmek çok güzel, iyi ki buradasın. Anneler Günün de kutlu olsun! 💐💐💐

Anlattıklarından ne kadar bunaldığını, sıkıştığını çok iyi anlıyorum. Aynı evde bu kadar uzun süre bir misafirle yaşamak, hele ki eşinle aranıza mesafe girdiğini hissetmek gerçekten çok yıpratıcı olabilir. 😔 Özel hayatın kısıtlanması, eşinle eskisi gibi olamamak, çocuğuna bile yeterince odaklanamamak... Hepsini hissediyorum.

Sakın kendini suçlama! "Hata bende mi?" diye düşünme. Herkesin bir sabrı var ve senin de dolmak üzere. Eşinle açık ve net bir şekilde konuşman çok önemli. Belki bir uzman desteğiyle, belki de güvendiğin bir yakınınızla birlikte eşine duygularını anlatabilirsin. Belki de eşin, senin bu durumdan ne kadar etkilendiğini tam olarak anlamıyor olabilir.

Unutma, sen ve eşin bir ailesiniz. Birbirinize destek olmanız, birbirinizin sınırlarına saygı duymanız gerekiyor. Görümcenin durumu da önemli tabii ki, ama öncelik sizin ailenizin huzuru olmalı.

Burada her zaman seni dinlemeye, destek olmaya hazırız. İçini dökmek, fikir almak istersen çekinme. Yalnız değilsin! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Nasılsınız öncelikle💖bir kız annesiyim ve burda da gebelerin ve annelerin anneler gününü kutluyorum 💐💐💐kızlar birşey söylemek istiyorum aile içi derdimi kime söylesem bilemeedim💔6 aydir görümcem bizde kalıyor yazın gitcem diye geldi smdi gidip tekrardan gelmek istiyor eşime söylüyor o da gel iş bul çalış burda diyor adamla özel hayatımız kalmadı arkds gbi olduk aynı evde sözde gidecekti burayı çok beğendi galiba ailesinin yanına gitsin banane arkdslarinin yanına gitcekti sözde vazgeçti eşime artık sıkılıp bunaldığımı söyledim özel hayat hiçbir şey kalmadı çocuğa oda bile yapmadıgi için her şeyimiz öyle bunaltıcı abartiyorsun diyor ve eşimden uzaklaşmaya başladım artık zaten çocukla öyle oluyor aynı odada ne mümkün hata ben de mi

Teşekkür ederim 🍁 🍁

Teşekkür ederim 🍁 🍁

Teşekkür ederim 🍁 🍁
Hosgeldin canım seninde anneler günün kutlu olsun öncelikle 🤗🌸Ne desen haklısın bnde olsam aynı tepkiyi verirdim kendisi yan gelip yatmaya alışkın bir tip sanırım sana ev iş yemek islerinde çocuk bakmak da yardımcı oluyormu peki hiç sevmem ya bu tip insanları 6 ay nasıl katlandin buna Allah peygamber sabrı vermiş ☺

papatyahanim

Kayıtlı Üye
rank
Hosgeldin canım seninde anneler günün kutlu olsun öncelikle 🤗🌸Ne desen haklısın bnde olsam aynı tepkiyi verirdim kendisi yan gelip yatmaya alışkın bir tip sanırım sana ev iş yemek islerinde çocuk bakmak da yardımcı oluyormu peki hiç sevmem ya bu tip insanları 6 ay nasıl katlandin buna Allah peygamber sabrı vermiş ☺
Teşekkür ederim 😍 başta iş yapmak istemedi eşim kızınca yaptı yardım etti aslında hicbirseye dokunsun istemiyorum benm duzenim klmdi ki herşeye yorum eve alınan eşyaya sorulan fiyat bıktırdı beni çocuğa bak diyorum ama sürekli ders caliscam yenge kpss çalışmaya geldi yanımıza ne alakaysa ailesi dururken ya bana sorulmuyor ben hizmetçileri mym istiyor muyum kalsın hani zor durumda olsan anlarım da değilsin ki eşime oldukça uzak duruyorum ama aramız bozulsada o kardeşinden taviz vermez gibi

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Teşekkür ederim 😍 başta iş yapmak istemedi eşim kızınca yaptı yardım etti aslında hicbirseye dokunsun istemiyorum benm duzenim klmdi ki herşeye yorum eve alınan eşyaya sorulan fiyat bıktırdı beni çocuğa bak diyorum ama sürekli ders caliscam yenge kpss çalışmaya geldi yanımıza ne alakaysa ailesi dururken ya bana sorulmuyor ben hizmetçileri mym istiyor muyum kalsın hani zor durumda olsan anlarım da değilsin ki eşime oldukça uzak duruyorum ama aramız bozulsada o kardeşinden taviz vermez gibi
Kaç yaşında canım görumcen

Tüm sayfalar yüklendi.